Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Wella Flex Hairspray Volume Extra Strong Hold Voordeelverpakking 6x400ML
Wella Flex Hairspray Volume Extra Strong Hold Voordeelverpakking 6x400ML

Wella Flex Hairspray Volume Extra Strong Hold Voordeelverpakking 6x400ML

Korting 15%
31,50 26,78
  • Merk: Wella
  • Inhoud: 6x400ML
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Verbeterde flexibiliteit voor een soepelvallende style, langdurige en betrouwbare, sterke versteviging

Algemeen
Wella Wellaflex Hairspray Volume Extra Strong bevat een nieuwe technologische innovatie, waarmee u perfect haar kunt verkrijgen. Deze Second Day Volume-formule geeft het haar een betere versteviging en zichtbaar meer volume dat tot wel 24 uur aanhoudt. Daarbij wordt er een kussenachtige structuur gevormd die voor een constante volumeboost zorgt.

Wella Wellaflex Hairspray Volume Extra Strong bevat fijnere neveldruppeltjes die zich gelijkmatig verdelen en dieper doordringen om u de drie tekenen van natuurlijk, flexibel haar te geven: natuurlijk aanvoelend zonder samen te plakken, verbeterde flexibiliteit voor een soepelvallende style, langdurige en betrouwbare, sterke versteviging. Deze volume haarspray droogt snel zonder het haar uit te drogen, is makkelijk uit te borstelen en helpt het haar te beschermen tegen beschadiging door de zon.

Hoe te gebruiken?
Vanaf een afstand van 20 à 30 cm over het haar sprayen, of over specifieke lokken voor accentuering. Voor meer volume met het hoofd naar beneden of rechtstreeks op de wortels sprayen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist