9372.359 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Hormoonhuishouding (schildklier)

Springfield ZyPect Poeder 450GR

Met een via gepatenteerd proces verbeterde vorm van pectine

129,04

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Springfield ZyPect Poeder is een voedingssupplement met een via gepatenteerd proces verbeterde vorm van pectine. Pectine draagt bij tot de vermindering van de bloedglucosestijging na de maaltijd bij dagelijkse inname van 10 gram.

Pectine is een vezel die voorkomt in de celwand van planten en vruchten. Deze natuurlijke vezel zorgt voor structuur en stevigheid van de plantaardige celwand. Een via een gepatenteerd proces verbeterde vorm van pectine afkomstig uit de schil van citrusvruchten, genaamd 'modified citrus pectin' (MCP), is een biologisch actieve stof met verschillende positieve eigenschappen. Door een gepatenteerd proces kan pectine uit de schil van citrusvruchten geschikt worden gemaakt voor toepassing in supplementen. Uit de pulp wordt met behulp van een enzymatisch proces pectine opgezuiverd. Dit resulteert in een Modified Citrus Pectin (MCP) van zeer hoge kwaliteit.

Dosering
1 - 3 maal daags 3 tot 5 gram poeder oplossen in water. Een afgestreken maatschepje van 1 ml (bijgesloten) is ca. 1 gram. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op een koele en droge plaats bewaren.
Ingredienten

Ingrediënten
Gemodificeerd citrus pectine. 

Heeft u een vraag over Springfield ZyPect Poeder 450GR?