Bestel nu
0
€ 0,00
Testjezelf.nu Sienna Covid19 Swab Test 25ST
Testjezelf.nu Sienna Covid19 Swab Test 25ST
Testjezelf.nu Sienna Covid19 Swab Test 25ST 1
Testjezelf.nu Sienna Covid19 Swab Test 25ST 2

×

of

Testjezelf.nu Sienna Covid19 Swab Test 25ST

199,50
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Covid19 Antigeen Sneltest voor Professioneel gebruik - Test op de klassieke, Britse en Zuid-Afrikaanse variant en vele andere mutaties

Alleen beschikbaar voor professionals met een BIG-registratie
De Sienna COVID-19 Antigeen testen zijn uitsluitend bedoeld voor gebruik door een zorgprofessional. Bij het bestellen van deze testen dient u een BIG-registratienummer te vermelden. Aan de hand van dit nummer zal door ons worden gecontroleerd, zodat wij er zeker van zijn dat de testen alleen worden gebruikt door - of onder toezicht van - een BIG-geregistreerd persoon. Kunnen wij het opgegeven BIG-nummer niet koppelen aan de verkoop van deze test, dan zal de test niet worden uitgeleverd en wordt het aankoopbedrag teruggeboekt.


Algemeen

Sienna COVID-19 Antigeen testen is een set met 25 individueel verpakte snel-testen voor professioneel gebruik. Met deze testen kunt u door middel van een speeksel test en/of een neus-swab testen op de klassieke, Britse, Zuid-Afrikaanse variant en vele andere mutaties van het Covid19 virus (1). Met deze testen kan op een snelle en goedkope manier getest worden of er een actuele besmetting met het Coronavirus is. De test voldoet aan de eisen en wetgeving (IVDR) welke gelden voor het gebruik en verkoop in Nederland.

Het voordeel van de Sienna Covid-19 test is dat deze zowel ingezet kan worden als neus swab test (nasofaryngeaal) alsmede als speekseltest. Hiermee is het een test die uitermate geschikt is voor gebruik bij jonge kinderen. De Sienna Covid-19 test is gevalideerd en toegevoegd aan de BfArM1 lijst met goedgekeurde testen (Duitse tegenhanger RIVM). De test is in meerdere onafhankelijk klinische onderzoeken als hoog sensitief en specifiek beoordeeld (2).

De test is ontwikkeld in Canada en wordt geproduceerd in Finland (voorzien van CE toelating). De test zal alleen op met COVID-19 besmette samples reageren, geen kruisreacties op andere besmettingen.

Inhoud van de set
- 25 test cassettes
- 25 flesjes met buffer vloeistof
- 25 verzamel flesjes
- 25 steriele neus swabs
- 25 druppelaars
- 25 speeksel opvangbakjes (voor het testen in speeksel)
- 1 werkstation (karton om buisjes in te zetten)
- 1 handleiding (Engelstalig)
- De testen kunnen bewaard worden tussen de 2 en 30 graden Celsius en zijn - mits ongeopend in de folie - minimaal 12 maanden houdbaar.

Let op: Na afname van het monstermateriaal (nasaal of speeksel), dient u al het materiaal te beschouwen als infectieus. Dit materiaal dient dan ook op de juiste wijze te worden opgeslagen en afgevoerd.


(1) Onafhankelijk onderzocht en gevalideerd door de BfArM (Bundesinstitut für Arzneimittel und Medizinprodukte), de Duitse tegenhanger van de RIVM. Onderzoek op 15-01-2021 laat zien dat de Sienna test op alle bekende varianten kan testen. Zowel de "klassieke" (nog) prevalente variant in Nederland, maar ook op de Britse variant B.1.1.7 (D3L + S235F + RG203KR, Zuid-Afrikaanse variant B.1.351 (T205I). Inclusief de volgende bekende mutaties: RG203KR, S197L, RG203KR + 1292T, P13L, S202N, S1973KR + P13L, RG203KR + D103Y, A220V, S194L, A208G, RG203KR + K375N, D3L.

(2) Uiteraard gaan wij ervan uit dat u als professionele gebruiker van deze test bekend bent met de termen sensitiviteit en specificiteit. Beide zijn hoog voor deze test. Vals positieve resultaten zijn voor bijna 100% uitgesloten (in 99,9% van de gevallen is een positieve uitslag ook werkelijk positief). Fout negatieve testen kunnen wel optreden uiteraard. Dit hangt samen met de hoeveelheid virusdeeltjes aanwezig in het sample. Dit is ook gerelateerd aan hoelang de testpersoon al besmet is. In het begin van de besmetting zal het aantal virusdeeltjes nog relatief laag zijn en zal de gevoeligheid van de test minder hoog zijn. Naarmate de besmetting langer aanwezig is, zal het virus de kans krijgen zich te vermeerderen en zal de gevoeligheid (specificiteit = juist negatieve uitslagen) van de test toenemen. Daarmee zal de kans op fout negatieve uitslagen sterk verminderd worden. De gemiddelde (in speeksel en als neus swab) totale accuraatheid/betrouwbaarheid van de test (juist positief en juist negatief) ligt op 96.7%.

Voor de compleetheid hieronder de sensitiviteit, specificiteit en betrouwbaarheid als nasofaryngeaal- en als speekseltest:
- Nasofaryngeaal - sensitiviteit : 95% - specificiteit : 99,9% - betrouwbaarheid : 97,7%
- Speeksel - sensitiviteit : 89,9% - specificiteit : 99,9% - betrouwbaarheid : 95,7%
Gebruiksaanwijzing

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist