DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Pharma Nord Prelox 2x60TB
Pharma Nord Prelox 2x60TB
Pharma Nord Prelox 2x60TBverpakking met strip tabletten
Pharma Nord Prelox 2x60TB2
Pharma Nord Prelox 2x60TB3
Pharma Nord Prelox 2x60TB4

Pharma Nord Prelox 2x60TB

32% korting
55,7882,16
 • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
 • Op voorraad:  16  stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Klinisch bewezen resultaat.

Algemeen
Pharma Nord Prelox Erectiepillen bevat een gepatenteerde combinatie van potentievergrotende natuurlijke ingrediënten (l-arginine, taurine en pycnogenol). Uit onderzoek is bewezen dat deze ingrediënten het voor een man mogelijk maken om makkelijker een erectie te krijgen en deze tevens veel langer vast te houden. Dit voedingssupplement is een nieuwe, veilige, vrij verkrijgbare en geheel natuurlijke manier om uw sexuele genot en prestaties te verhogen.

Pharma Nord Prelox Erectiepillen:

 • Herstelt de spontane zin in sex
 • Geeft u langdurige en betere erecties
 • 100% natuurlijk en veilig in het gebruik
 • Onderzocht, bewezen en internationaal gepatenteerd

Hoe werkt het?
Ingredienten
Prelox is een gepatenteerde combinatie van L-arginine en Pycnogenol®. Samen verhogen zij de lichaamseigen productie van stikstofmonoxide (NO). Dit bevordert de bloedsomloop in de penis en beschermt de aanwezige bloedvaten tegen de gevolgen van het ouder worden. Deze combinatie heeft een sterk effect op de bloedstroom in de aanwezige bloedvaten, verbetert de doorstroming en daarmee het seksuele uithoudingsvermogen. Het NO wordt geproduceerd in het lichaam van het aminozuur L-Arginine.

De ontdekking van het belang van NO voor de bloedsomloop werd in 1998 beloond met een Nobelprijs. Sindsdien hebben studies aangetoond dat NO ook een beslissende rol voor de bloedstroom in het genitale gebied (o.a. de penis) en de seksuele bevrediging speelt. In Prelox is het L-Arginine aanwezig gecombineerd met een ander aminozuur L-Aspartate, om zo de meest natuurlijke houdbaarheid te waarborgen. Pycnogenol®, het extract van Franse pijnboomschors, bevordert het werkende L-Arginine voor een versnelde productie van NO.

Klinisch onderzoek
Uit klinisch onderzoek door doktor Steven Lamm uit New York blijkt dat:
- Prelox erectiepil betere erecties geeft bij 84% van de mannen die Prelox 6 weken lang hebben gebruikt.
- 65% van de gebruikers vond het krijgen van een erectie makkelijker gaan.
- 78% van hen gaf aan verbetering van de erectie te merken dankzij Prelox
- Maar liefst 65% van de oudere deelnemers ondervond een terugkeer van de 'ochtenderectie'.

Dosering
De eerste 2 weken: twee keer daags 2 tabletten. Daarna twee keer daags 1 tablet, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering (2 tabletten)

L-arginine-L-aspartaat

1400 mg

Taurine

100 mg

Pycnogenol

40 mg


Ingrediënten

Aminozuur: L-arginine-L-aspartaat; vulstoffen: microkristallijne cellulose silicumdioxide; aminozuur: taurine; antiklontermiddelen: silicumdioxide, diglyceriden van vetzuren, vernette natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren; pijnboornschors extract (Pycnogenol); glansmiddelen: hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, talk, calciumcarbonaat: kleurstof: spirulina concentraat (arthrospira platensis).


Informatie folder Waarschuwingen

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Vragen & Antwoorden
Zijn deze pillen ook voor toepassing bij vrouwen?

Deze pillen zijn niet voor vrouwen omdat Prelox een geheel natuurlijke manier is voor het maximaal verbeteren van de erectie. Ook verhoogt het de spontane zin in sex maar dit ligt meer aan het psychologische feit dat de man wel een erectie kan krijgen waar dat vroeger niet altijd lukte. Dan aan het feit dat er lustopwekkende stoffen in prelox zijn verwerkt.

Voor vrouwen is er echter Dream Cream ontwikkeld om de lust op te wekken en het liefdesleven nog aantrekkelijker te maken. Dream Cream is een kleur-en geurloze crème die u als vrouw meer gevoel, meer genot en meer geluk biedt. Dream Cream versterkt het orgasme, de gevoeligheid, de vochtigheid en de opwinding op natuurlijke wijze. De crème dient aangebracht te worden op de clitoris en uiterlijke geslachtsdelen. De resultaten zijn verbluffend. Een pot Dream Cream is voldoende voor 40 á 50 maal gebruik. http://www.deonlinedrogist.nl/dream-cream-voor-vrouwen-p-2750.html

 

Hoe snel is effect van dit product merkbaar?

De ingredienten in Prelox hebben even wat tijd nodig om hun effect op het bloedvatensysteem uit te oefenen (de bloedvaten spoepeler te maken) door het bloedvat ontvankelijker te laten worden voor de ingrediënten. Tevens hangt de snelheid van de eerst merkbare werking van Prelox in mindere mate af van factoren zoals leeftijd, uw eventuele rookgewoonten en andere gezondheidskwesties. De grote meerderheid van de mannen die beginnen met Prelox zullen direct een positieve verandering merken door het gebruik van de vier tabletten per dag. Maar na de 'opbouwfase' in de eerste twee weken kunt u van alle voordelen van Prelox profiteren met slechts twee tabletten per dag.

Kun je Prelox naast andere middelen gebruiken?

Dit kunt u beter niet doen. Ten eerste weet u dan niet welk middel daadwerkelijk voor resultaat heeft gezorgd. Ten tweede kunnen dergelijke middelen een interactie met elkaar hebben waardoor het resultaat juist verminderd.

Is Prelox veilig?

 L-arginine is een veelgebruikt aminozuur dat tevens voorkomt in de meeste voedselsoorten en dat zelfs in hoeveelheden van 30 gram veilig is gebleken. Pycnogenol is een extract afkomstig van de Franse pijnboomschors waarvan vaststaat dat het niet giftig is, maar zelfs een natuurlijke antioxidant blijkt te zijn.

Waarom heb ik vier tabletten per dag nodig tijdens de eerste twee weken?

De ingredienten in Prelox hebben even wat tijd nodig om hun effect op het bloedvatensysteem uit te oefenen (de bloedvaten spoepeler te maken) door het bloedvat ontvankelijker te laten worden voor de ingrediënten. Tevens hangt de snelheid van de eerst merkbare werking van Prelox in mindere mate af van factoren zoals leeftijd, uw eventuele rookgewoonten en andere gezondheidskwesties. De grote meerderheid van de mannen die beginnen met Prelox zullen direct een positieve verandering merken door het gebruik van de vier tabletten per dag. Maar na de 'opbouwfase' in de eerste twee weken kunt u van alle voordelen van Prelox profiteren met slechts twee tabletten per dag.

Hoe lang duurt het voordat ik maximaal resultaat ervaar?

Na vier weken van gebruik zal het opnamevermogen in uw bloedvaten genoeg moeten zijn verbeterd, om de maximale voordelen van Prelox te ervaren. U zult makkelijker seksueel opgewonden raken, zult eenvoudiger een erectie kunnen krijgen en u zult deze met gemak voor een langere periode kunnen vasthouden.

Wat zijn de ingredienten van dit product?

Ingredienten: aminozuren, pijnboomschrosextract, microkristallijnen cellulose, hyprolose, magnesiumstearaat, silica, alura red AC, indigotin, brilliant blue FCF, titaandioxide, carnauba was en polydextrose.

Werkzame Prelox ingrediënten van de aanbevolen dagelijkse dosering bestaande uit 2 tabletten:

L-arginine L-aspartaat - 1400 mg
L-Taurine - 100mg
Pycnogenol – 40 mg

Prelox bevat geen: gluten, gist of lactose.

Meer uit ons assortiment:

 • Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewegen Capsules 30CP

  Lucovitaal Prostaat Potentie & Urinewe... | 30CP

  -50%
  6,00
  11,99
 • Lucovitaal EM5 Erectomedium Forte Capsules 6CP

  Lucovitaal EM5 Erectomedium Forte Caps... | 6CP

  -50%
  5,00
  9,99
 • Gratis verzending LibiForMe voor Mannen Capsules 5CP

  LibiForMe voor Mannen Capsules | 5CP

  39,95
 • Gratis verzending Eros Erectakraft 10ST

  Eros Erectakraft | 10ST

  -25%
  29,93
  40,10
 • Gratis verzending DeOnlineDrogist.nl Libido Diamond Capsules 10CP

  DeOnlineDrogist.nl Libido Diamond Capsules | 10CP

  -28%
  36,97
  51,36

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist