Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps 60VCP
Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps 60VCP

Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps 60VCP

39,95

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

×

of

Productbeschrijving

Bindt en transporteert ijzer in het bloed.

Algemeen
Orthovitaal Lactoferrine 200mg Vegicaps bevat lactoferrine; een multifunctioneel lichaamseigen eiwit dat voor komt in o.a. de slijmvliezen, traanvocht, luchtwegen en het maagdarmkanaal. In de naam lactoferrine verwijst lacto naar koemelk, waarin dit eiwit voor het eerst is aangetoond en ferrine staat voor ijzer vanwege de eigenschap van Lactoferrine om ijzer aan zich te binden en te transporteren. De hoeveelheid lactoferrine in ons lichaam is onvergelijkbaar met wat baby's aan de start van hun leven via moedermelk binnenkrijgen. Ook kan de behoefte aan lactoferrine hoger liggen door omgevingsfactoren zoals stress en blootstelling aan toxines. OrthoVitaal Lactofererrine biedt 200 mg per capsule en is geschikt voor het aanvullen van het lichaamseigen eiwit of als onderdeel van een kuur.


Dosering
Neem 1 a 2 capsules per dag bij of vlak na een maaltijd met water innemen, tenzij anders geadviseerd.
Ingrediënten

Samenstelling per dosering van 1 vegicapsule

Lactoferrine

200 mg


Ingrediënten
Vulstof (rijstbloem), lactoferrine (uit koeMELK), vegatarische capsulewand (HPMC), anti-klontermiddel (Nu-flow, natuurlijk rijstconcentraat)


Waarschuwingen

Raadpleeg een deskundige alvorens dit supplement te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist