Bestel nu
0
€ 0,00
Nutramedix MoodMedix 30ML

×

of

Nutramedix MoodMedix 30ML

26,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Natuurlijke druppels voor stemming- en emotionele ondersteuning

Algemeen
Nutramedix MoodMedix is een 100% natuurlijk middel voor stemming- en emotionele ondersteuning. Dit middel bevat een combinatie van Samento en Avea (Kurkuma wortelextract en Cat's Claw bastextract (Uncaria tomentosa)) en is wetenschappelijk onderzocht en heeft een gecertificeerde kwaliteitsgarantie.

Nutramedix MoodMedix:
- bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen
- voor stemming- en emotionele ondersteuning
- bevat Kurkuma en Kattenklauw
- glutenvrij
- geschikt voor de leeftijd vanaf 18 jaar

Dosering
Neem voor incidentele stemming- of emotionele ondersteuning 2-8x per dag 10 druppels, indien nodig, of zoals voorgeschreven door uw behandelaar. Doe de druppels in 120ml water en wacht een minuut voordat u het opdrinkt. Goed schudden voor gebruik. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop met gebruik als er bijwerkingen ontstaan. De aanbevolen (maximale) dagdosering niet overschrijden. Consulteer voor het nemen uw behandelaar indien u bloedsuikerverlagende medicatie gebruikt. Goed gesloten, op een droge plaats en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingrediënten

Ingrediënten
Extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en mengsel van kurkuma wortelextract en Cat’s Claw (Uncaria tomentosa)-bastextract (pentacyclisch chemotype, TOA-vrij). Alcoholgehalte: 20-24 Vol.%.


Allergenen informatie
Niet genetisch gemodificeerd. Vrij van gluten, mais, suiker en lactose.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist