Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw 47-50 1ST
Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw 47-50 1ST
Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw 47-50 1ST1

Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw 47-50 1ST

Korting 50%
4,99 2,50
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Frisse en droge voeten!

Algemeen
Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw (maat 47-50) zijn door de goede luchtregulering en zijdezachte, naadloze stof een verademing om te dragen. Bamboe, waaruit Bambolux® is ontstaan, geeft verkoeling bij hitte en warmte bij kou door speciale microgaatjes in de stof. Deze microgaatjes reguleren het zweet, zo dat het maar liefst 4 x sneller wordt opgenomen en verdampt en de voeten schoon en droog blijven. Daarnaast zijn de sokken ook nog eens hypoallergeen en anti-microbieel, dus geschikt bij diabetes, opgezette voeten, gevoelige voeten en een gevoelige huid. Deze wolken van sokken zijn geproduceerd in een eco-vriendelijke omgeving, zonder pesticide en zonder vervuiling van grondwater.

Lucovitaal Bamboe Lange Sokken Blauw:
- ademend, door de sterk ventilerende microgaatjes
- voelen zachter aan dan cashmere
- zorgen voor droge voeten en weren blaren door de vocht-resistente eigenschap
- zijn dankzij de anti-microbiële vezels geurbestendig
- werken isolerend en thermo regulerend (verwarmt in de winter, verkoelt in de zomer)

- zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd

BamboLux® van Lucovitaal
Met BamboLux® worden onze producten duurzaam en verantwoord geproduceerd. De bamboe die hier gebruikt wordt heeft alleen zonlicht en regenwater nodig om te groeien, waardoor een duur irrigatiesysteem niet nodig is. Bovendien wordt het overtollige regenwater opgevangen, om tijdens drogere periodes meerdere malen opnieuw gebruikt te worden. Het water dat nodig is voor het kleuren van de bamboe, wordt ook hergebruikt. Bamboe heeft de goede eigenschap dat het niet herbeplant hoeft te worden, omdat er nieuwe planten groeien uit de wortels onder de grond. Daarnaast zorgt bamboe voor meer absorptie van koolstofdioxide uit de lucht en produceert ongeveer 30% meer zuurstof dan reguliere bomen. Verder blijven de wortels na het oogsten van de plant intact, waardoor er minder gevaar is voor bodemerosie. De productieopbrengst van bamboe is 10x zo groot in vergelijking met katoen, op basis van hetzelfde landoppervlak. Dit betekent dat er dus minder grond nodig is om de bamboe te verbouwen.

Ingrediënten

Samenstelling
85% Bamboe / Bambou (Bambolux®) • 13% Polyamide • 2% Elastaan / Élasthanne

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist