Bestel nu
0
€ 0,00
Lucovitaal Anti Littekengel 19GR
Lucovitaal Anti Littekengel 19GR

×

of

Lucovitaal Anti Littekengel 19GR

Korting 50%
20,49 10,25
  • Merk: Lucovitaal
  • Inhoud: 19GR
  • EAN: 8713713022857
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Voor de behandeling van nieuwe en oude littekens

Algemeen
Lucovitaal Anti Littekengel is een speciaal samengestelde formule om hypertrofische en keloiden littekenvorming te verminderen. De transparante siliconengel zorgt ervoor dat littekens vervagen en de vorming van littekenweefsel vermindert. Deze gel is in te zetten bij zowel oude als nieuwe littekens bij brandwonden, acne, na operaties, verwondingen en huidinfecties. Daarnaast helpt het roodheid, verkleuring en verdikking van de huid tegen te gaan en vermindert daarbij de jeuk en pijn van een litteken.

Lucovitaal Anti Littekengel:
- een effectieve behandeling bij verse en oude littekens
- vervaagt littekens, vermindert littekenvorming als gevolg van operaties, acne, verwondingen en huidinfecties
- vermindert direct roodheid, jeuk en pijn

Hoe te gebruiken?
Allereerst dient het te behandelen gebied gereinigd te worden met water. Daarna kan de gel aangebracht worden op een schone droge huid. Let erop dat u de gel zeer dun aanbrengt. Masseer de gel met draaiende bewegingen 2 maal daags zachtjes in op het litteken en de omringende huid. Laat de gel even drogen (4 à 5 minuten). Eventueel overtollige gel met een doekje of tissue verwijderen. Als de gel is opgedroogd, kan desgewenst cosmetica worden aangebracht.

Anti Littekengel kan direct nadat de wond gesloten en geheeld is gebruikt worden. Hoe recenter en nieuwer het litteken is (niet ouder dan 2 jaar), hoe gemakkelijker het is om het te vervagen. De kans dat het litteken duidelijk vermindert is groter als er zo snel mogelijk gestart wordt met de behandeling. Bestaande (oudere) littekens hebben een langere termijn nodig voor verbetering. De behandelingsduur is afhankelijk van het litteken. Het best mogelijke resultaat bereikt u door de gel bij nieuwe littekens voor minimaal 2 maanden en bij bestaande littekens voor minimaal 3-6 maanden te gebruiken. De behandeling kan worden aangehouden totdat het litteken geen klachten meer geeft.

Waarschuwingen
Anti Litteken mag niet gebruik worden bij open wonden. Mag niet in aanraking worden gebracht met slijmvliezen. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Raadpleeg eerst uw arts of apotheker voordat u Anti Litteken aanbrengt over een andere huidbehandeling. Anti Litteken is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ingrediënten

Ingrediënten
Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist