Bestel nu
0
€ 0,00
HG Toilet Renovatie Kit 500ML

×

of

HG Toilet Renovatie Kit 500ML

10,79
  • Merk: HG
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8711577106300
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Reinigt op effectieve wijze zware aanslag in de toiletpot

Algemeen
HG Toilet Renovatie Kit reinigt op effectieve wijze zware aanslag in de toiletpot. Naarmate de toiletpot ouder wordt, wordt de glazuurlaag poreuzer. Hierdoor houdt de toiletpot makkelijker aanslag, zoals kalk of urinesteen vast en vermengt zich dan met andere vervuiling. Deze zeer hardnekkige aanslag bevindt zich niet alleen op het zichtbare gedeelte, maar ook onzichtbaar onder de rand. De aanslag onder de rand is niet hygiënisch en laat vaak een muffe geur achter in de toiletruimte. Met de HG Toilet Renovatie Kit kan deze zware aanslag effectief worden verwijderd en na gebruik is uw toilet weer super schoon, optimaal fris en krijgt weer een tweede leven.

Inhoud:
- 1 fles HG Toilet Renovatie reiniger;
- 1 handzame HG Schrobber;
- 1 HG schrobpad;
- 2 plastic handschoenen.


Hoe te gebruiken?
Voor het reinigen van de binnenkant van de toiletpot en onder de rand:
Spuit de reinigingsgel in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. Laat dit minimaal 20 a 30 minuten inwerken. Borstel na de inwerktijd stevig door de toiletpot en onder de hals met behulp van de speciale, bijgeleverde schrobber en absoluut niet krassende schrobpad. Laat na het schrobben het product nog 5 minuten inwerken en trek vervolgens het toilet door.

Voor het reinigen van de hals van de toiletpot:
Giet, afhankelijk van de graad van de vervuiling, tot ongeveer een halve fles HG toilet renovatie reiniger in het water van de hals. Laat het 30 minuten tot een hele nacht inwerken. Schrob vervolgens met de schrobber, voorzien van de schrobpad, de aanslag weg. Trek vervolgens het toilet minimaal tweemaal door.

Waarschuwingen
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.


Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist