Door grote drukte in verband met de feestdagen dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST1
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST2
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST3
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST4
Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST5

Herpotherm Koortslip Bestrijder 1ST

39,95
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Verzet uzelf tegen een koortslip

Algemeen
Herpotherm Koortslip Bestrijder kan bij vroegtijdig gebruik de koortslip tegengaan. Gebruik de koortslip Bestrijder gelijk bij de eerste symptomen zoals een brandend gevoel en tintelingen om zo de koortslip te voorkomen en te behandelen voordat deze zich kan uiten en de blaasjes tevoorschijn komen. De Herpotherm Koortslip Bestrijder maakt gebruik van geconcentreerde warmte om de koortslip te bestrijden. De hitte van de keramische plaat geeft de koortslip geen kans om tevoorschijn te komen. Uiteraard ook te gebruiken als de blaasjes wel al zijn ontstaan. U verkort met deze behandelpen de genezing tot ongeveer de helft van de tijd. De handige behandelpen is klein en compact en daarom makkelijk mee te nemen. De batterijen zijn te vervangen zodat de Herpotherm heel lang meegaat. De perfecte oplossing tegen een koortslip.

Herpotherm Koortslip Bestrijder:
- makkelijk schoon te houden
- behandel gelijk de eerste symptomen van een koorslip
- verkort de geneesperiode met ongeveer de helft
- de bijgeleverde batterijen zijn geschikt voor ongeveer 300 behandelingen.
- klein en compact dus altijd bij de hand

Hoe te gebruiken?
Hou het apparaat op het lipblaasje, druk op de knop en laat hem 3 seconden op dezelfde plaats rusten. Na het piepje is de behandeling al klaar. Ook te gebruiken voor kinderen (zelf te gebruiken vanaf 12 jaar), zwangere vrouwen en mensen met allergieën of een gevoelige huid.

Daar het herpes virus overdraagbaar is, is het van groot belang dat u na gebruik van de pen, het keramische contactoppervlak (het gedeelte dat u op de koortslip plaatst) goed desinfecteert.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist