Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Dr Beckmann Ontkleurder 150GR
Dr Beckmann Ontkleurder 150GR

Dr Beckmann Ontkleurder 150GR

4,19

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

×

of

Productbeschrijving

Voor het ontkleuren van doorgelopen was

Algemeen

Dr. Beckmann Ontkleurder verwijdert doorgelopen kleuren. De ontkleurder geeft de oorspronkelijke kleur terug aan verkleurd wit, bont en textiel. De ontkleurder is reukloos tijdens en na de behandeling. Tevens tast het weefsel niet aan, want het bevat geen chloor. Dr Beckmann Ontkleurder is geschikt voor de wasmachine en tevens geschikt voor handwas. De ontkleurde is actief op alle temperaturen, dus van 30 graden Celcius tot 95 graden Celcius. Door de grote verscheidenheid aan textielverfstoffen, kan een ontkleuringsresultaat niet altijd gegarandeerd zijn.

Dr. Beckmann Ontkleurder:
- ontkleurt witte en kleurechte bonte was;
- ontkleurt via hand- of machinewas;
- ontkleurt ook tere stoffen zoals wol en zijde;
- is geschikt bij alle temperaturen;
- is dermatologisch getest.

Hoe te gebruiken?

Test bont wasgoed voor het ontkleuren altijd eerst als volgt op kleurechtheid: los een ½ theelepel ontkleuringspoeder op in 100 ml heet water en doordrenk het textiel op een onopvallende plaats met de vloeistof. U kunt Dr. Beckmann Ontkleurder gebruiken als:

 • de behandelde kleuren bij het aanbrengen én tijdens een inwerktijd van ongeveer 15 minuten niet veranderen (ook niet tijdelijk - hou dit aub goed in de gaten)
 • de originele kleuren ook na het uitwassen en drogen niet veranderd zijn.

Bij hardnekkige verkleuringen raden wij u aan via de handwasmethode te ontkleuren, omdat de langere inwerktijd het proces van ontkleuren dan versterkt.

Wasmachine

Wasgoed losjes in trommel leggen, temperatuur op minstens 30 graden Celsius instellen (hoe hoger, hoe beter de werking: maar let op het textiel-waslabel) en hoofdwasprogramma starten (zonder wasmiddel, geen voorwas- of energieprogramma's). Doe na 15 minuten de inhoud van twee zakjes Ontkleurder in het spoelbakje en spoel het weg met 1 liter water. De behandeling kan gerust herhaald worden, indien nog enige verkleuringen zichtbaar zijn.

Handwas
Los het poeder van 1 zakje ontkleurder op in een plastic zak met 6 liter warm water, max.temp van het wasvoorschrift niet overschrijden. Dompel textiel volledig onder. Geen wasmiddel toevoegen. Zak hierna goed dichtbinden. Laat het daarna minstens 4 uur inwerken en dompel het regelmatig onder. Bij sterke verkleuringen of lage temperaturen (30 of 40 graden Celcius ) de hele de nacht inlaten werken. Tot slot grondig uitspoelen met schoon water. Eventueel behandeling herhalen.

Waarschuwingen
Vormt giftig gas in contact met zuren. Veroorzaakt ernstige oorirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen. Indien mogelijk: blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.

Meer uit ons assortiment:

 • Sensista Color Gel One In A Melon 7.5ML

  Sensista Color Gel One In A Melon | 7.5ML

  14,99
 • Dylon Textielverf Machine Peony Pink 350GR

  Dylon Textielverf Machine Peony Pink | 350GR

  -24%
  7,49
  Adviesprijs 9,89
 • Dr Beckmann Super Wit 160GR

  Dr Beckmann Super Wit | 160GR

  3,19
 • Horomia Wasparfum Vento D'Oriente 250ML

  Horomia Wasparfum Vento D'Oriente | 250ML

  14,95
 • HG Ontkleurder Bonte Was 200GR

  HG Ontkleurder Bonte Was | 200GR

  3,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist