9476.608 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Coldner Keelspray 30

Maakt aanhechting van bacteriën en virussen moeilijker

14,95
  • Op voorraad:  24  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Coldner Keelspray is een beschermende spray met natuurlijke bestanddelen om het keelslijmvlies te verzachten. Irritaties en de verschijnselen van een keelinfectie worden tegengegaan door een laag die de spray aanbrengt en zo het hechten van bacteriën en virussen moeilijker maakt. De bacteriën en virussen worden via de normale route via de maag onschadelijk gemaakt in plaats van ziekte te veroorzaken. De spray heeft een het grootste effect als deze meteen wordt gebruikt, zodra de eerste symptomen zich aandienen. Inhoud: 30 ml, genoeg voor circa 200 sprays.

Dosering
Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Schudden voor gebruik. Spray tweemaal diep in de keel elke 2 – 3 uur. Maximaal 8 sprays per dag. Gebruik Coldner niet langer dan 30 aaneengesloten dagen. Wordt de spray voor langer dan een dag niet gebruikt, spoel dan de spuitkop de eerstvolgende keer af met lauw water om enig residu te verwijderen dat de spray kan blokkeren. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Buiten zicht en bereik van kinderen houden en bij een temperatuur tussen 5 – 25 ̊ Celsius bewaren. Gebruik Coldner niet in geval in geval van allergie of overgevoeligheid voor een van de ingrediënten; bij moeite met slikken; op kinderen jonger dan 4 jaar. Coldner is veilig voor gebruik zonder bijwerkingen zolang gebruikt volgens deze instructies. Overmatig gebruik kan laxerend werken. Let op! Gebruik dit product niet als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Niet gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum, zie onderzijde. Voor persoonlijk gebruik: niet delen onder meerdere personen. Gebruik Coldner niet langer dan 30 aaneengesloten dagen.
Ingredienten

Ingrediënten
Water, xylitol, sodium cyclamate, sodium octanoate, dextran, lime aroma, λ-carrageenan, sodium citrate, marshmallow aroma and citric acid.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-coldner-keelspray-30ml.pdf]
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Coldner Keelspray 30?

Meer uit ons assortiment