Let op: uw bestelling wordt niet morgen, maar binnen 2 werkdagen geleverd. Lees hier waarom

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
Aman Prana Qi-board Organische Vorm M 1ST
Aman Prana Qi-board Organische Vorm M 1ST

Aman Prana Qi-board Organische Vorm M 1ST

128,99

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

×

of

Productbeschrijving

Duurzame en hygiënische snijplank

Algemeen
Aman Prana Qi-board Snijplank Organische Vorm M is een handgemaakte, houten snijplank uit één stuk. Deze, zeer hygiënische, snijplank is van kamferlaurier-hout gemaakt, dat van nature bacterie- en schimmelwerende etherische oliën bevat. Tevens kunt u de plank gebruiken als luxe dienblad of bijvoorbeeld voor een kaasplankje. Er wordt geen hout uit het regenwoud gebruikt, de kampferlaurier wordt aan de oostkust van Australië gekapt om plaats te maken voor de inheemse eucalyptus. Kamferlaurier is zacht hout, zodat uw messen goed blijven. Aan de andere kant is het hout hard genoeg om, bij intensief gebruik en goed onderhoud, langer dan 20 jaar mee te gaan. Omdat het Qi-board uit één stuk bestaat, komt uw voedsel niet in aanraking met plastic, lijm of chemische stoffen. Tevens geschikt voor professioneel gebruik.

Aman Prana Qi-board Snijplank Organische Vorm M:
- handgemaakt en zeer hygiënische door natuurlijke bacterie- en schimmelwerende etherische oliën;
- gebruik als snijplank of luxe dienblad;
- goed voor uw messen;
- bij intensief gebruik maar goed onderhoud, zal de plank meer dan 20 jaar meegaan;
- maat M, 22-35 cm;
- ook voor professioneel gebruik (HACCP-gekeurd).

Hoe te gebruiken?
Alledaags onderhoud: spoel na gebruik de houten snijplank af met warm water (gebruik zeker geen afwasmiddel). Droog de plank af en laat deze rechtstaand en vrij drogen.
Groot onderhoud: wrijf het Qi-board zo’n 1 tot 4 keer per jaar goed in met kokosolie met hierin enkele druppeltjes kamferolie (of gebruik Protekti van Aman Prana). De olie zorgt er voor dat het hout mooi blijft en de antibacteriële werking van het hout in stand blijft. Daarnaast verzorgt de olie het hout; deze wordt hierdoor geïmpregneerd, waardoor viezigheid geen kans krijgt.

Waarschuwingen
Doe het Qi-board nooit in de oven, magnetron of de afwasmachine. Verhit deze niet en laat hem niet voor lange tijd in het water liggen. Om kromtrekken te voorkomen het board niet drogen door deze op of naast een verwarming te leggen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist