DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Bruynzeel Meubelolie 200ML
Bruynzeel Meubelolie 200ML
Bruynzeel Meubelolie 200ML1

Bruynzeel Meubelolie 200ML

5,49

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer dit product weer op voorraad is? Geef dan uw e-mail adres op:

  • Merk: Bruynzeel
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 8719992556526

×

of

Productbeschrijving

Ontwikkeld om ongelakte (ongepolitoerde) houtsoorten of met olie behandelde houtoppervlakken te voeden en beschermen

Algemeen
Bruynzeel Meubelolie is ontwikkeld om ongelakte (ongepolitoerde) houtsoorten of met olie behandelde houtoppervlakken te voeden en beschermen. Het zorgt voor een prachtige intensivering van de natuurlijke houtstructuur, en is bijzonder effectief voor teakhout.

Bruynzeel Meubelolie:
  • Voedt en beschermt ongelakte houtsoorten of met olie behandelde houtoppervlakken
  • Het resulteert in een mooie verdieping van de natuurlijke houtstructuur
  • Bijzonder geschikt voor teakhout
Hoe te gebruiken?
Maak het te behandelen oppervlak schoon en droog. Breng de meubelolie dun aan met een zachte, niet pluizende doek. Goed in laten trekken, na ca. 15 minuten met een zachte doek uitwrijven. Beoordeel eerst resultaat op een onopvallende plaats, lichte houtsoorten drogen donkerder op. Niet gebruiken op hout dat met was behandeld is. Om zelfontbranding te voorkomen moeten doeken en sponsen in water gelegd worden of direct na gebruik worden verbrand.

Ingrediënten

C9-12 alkane/isoalkane/cycloalkane/aromatic hydrocarbons C7-9 alkane/isoalkane/cycloalkane hydrocarbons alifatische koolwaterstoffen ≥30%

Waarschuwingen

Ontvlambare vloeistof en damp. Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Voorkom lozing in het milieu. Draag beschermende handschoenen, beschermende kleding. Gelekte/gemorste stof opruimen. Achter slot bewaren. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt voor gevaarlijk of speciaal afval, overeenkomstig de lokale, regionale, nationale en/of internationale regelgeving.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist