Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9368.947 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Luchtverfrisser

Brise Aerosol Lelietje Van Dalen 300ML

Heerlijk, sfeervol parfum voor alle interieurs

1,95
  • Merk:  Brise
  • Inhoud: 300ML
  • EAN: 5000204771862
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De Brise Aerosol Lelietje Van Dalen is een sfeervolle parfum voor alle interieurs. De heerlijke geur van Lelietjes van Dalen is doeltreffend tegen nare geurtjes en alle kamers van het huis aangenaam parfumeert. Brise, ademt sfeer in huis.

Waarschuwingen
Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting.
Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen.

Let op: Alleen gebruiken overeenkomstig met het doel en de gebruiksaanwijzing van het product. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Brise Aerosol Lelietje Van Dalen 300ML?

Meer uit ons assortiment