Hoofdpagina>Vitamines>Magnesium>Magnesium tabletten

Bonusan Topsport Magnesan Forte Tabletten 60TB

Bevat magnesium in de vorm van bisglycinaten aangevuld met vitamine B6

30,32 28,81
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8711827012641
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Topsport Magnesan Forte van Bonusan bevat magnesium in de vorm van bisglycinaten (aminozuurchelaten), de vorm waarin dit belangrijke mineraal optimaal geabsorbeerd wordt. Magnesium is een van de belangrijkste mineralen in ons lichaam en betrokken bij meer dan 300 enzymatische processen.Het magnesium wordt in deze tabletten aangevuld met onder meer de actieve vorm van vitamine B6pyridoxaal-5-fosfaat (P5P). Deze vorm wordt beter in het sportlichaam opgenomen dan andere vormen. Bovendien bevat Topsport Magnesan Forte plus de belangrijke synergisten glycine en taurine.

Alleen de zuiverste prestatie telt. Daarom garandeert Bonusan dat alle producten in haar topsportlijn dopingvrij zijn. De zuiverheid van de topsportlijn wordt onafhankelijk getest in het laboratorium van het Zentrum für präventive Dopingforschung. Zo kan uw cliënt zich onbezorgd concentreren op wat er écht toe doet: een sportprestatie van formaat leveren. Gegarandeerd dopingvrij.

Dosering
Tenzij anders voorgeschreven dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Voorgeschreven dosering niet overschrijden.

Ingredienten

Samenstelling per 2 tabletten:
Magnesium (als bisglycinaat) 300 mg
L-Glycine 200 mg
Taurine 200 mg
Vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 6 mg

Allergenen informatie
Vrij van GMO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?