9375.101 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Probiotica

Bonusan Topsport Darmocare Pro Sachets 30ST

Uitgebalanceerd product speciaal voor sporters

47,59 44,73
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ST
  • EAN: 8711827012610
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Topsport Darmocare Pro Sachets bevat een uitgebalanceerde mix van bacteriestammen speciaal voor sporters. Iedere bacteriestam heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Doordat de bacteriën erg gevoelig zijn voor omgevingsinvloeden, zijn de stammen zorgvuldig geselecteerd op zuur- en galresistentie. Bovendien zorgen de sachets ervoor dat de bacteriën beter beschermd zijn tegen vocht, licht, lucht en andere nadelige invloeden. Dit verhoogt hun overlevingskans. Om de overlevingskans nog verder te vergroten, bevat elk sachet op het moment van productie vele miljarden kiemen. Daardoor kunt u tijdens de volledige houdbaarheidsperiode rekenen op minimaal 4 miljard levensvatbare bacteriën per sachet.

Alle producten in de Topsportlijn dragen het keurmerk van het NZVT, een antidopingsysteem voor voedingssupplementen dat is opgezet door onder andere het NOC*NSF en het ministerie van VWS. Dit systeem biedt u de absolute garantie dat iedere batch vóór vrijgave is geanalyseerd en gegarandeerd vrij is van dopinggerelateerde stoffen.

Bonusan Topsport Darmocare Pro Sachets:
- gegarandeerd dopingvrij
- speciaal geselecteerde stammen voor volwassenen
- sachet beschermt optimaal tegen vocht, licht en lucht

Dosering
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet oplossen in een glas water, een kwartier laten staan, opnieuw doorroeren en opdrinken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bij voorkeur innemen op een lege maag voor het slapen gaan, een half uur voor het ontbijt of anders met een koolhydraatrijke en vetarme maaltijd. In de vijftien minuten wachttijd krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken en actief te worden. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Het is aan te raden om het glas staand op te drinken. In deze houding bevinden de spieren van de maag zich in een zodanige stand dat de maagpassage het snelst gaat.Bij aanvang van het gebruik kan gasvorming en/of krampen optreden. Na verloop van tijd (meestal een week) past het lichaam zich aan en verminderen of verdwijnen deze verschijnselen. Bij klachten kan het zinvol zijn de aanvangsdosis gedurende de eerste twee weken te verminderen tot de helft van de aanbevolen dosering.
Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 sachet

bacterieculturen

4 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus acidophilus

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium bifidum

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus casei

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactococcus lactis

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Lactobacillus rhamnosus

0.67 x 10⁹ CFU

 waarvan Bifidobacterium longum

0.67 x 10⁹ CFU

Ingrediënten
Vulstof (maltodextrine, maiszetmeel), fructo-oligosachariden (FOS), bacterieculturen.

Allergenen informatie
Gegarandeerd vrij van: Conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose.

 

 

Etiket Waarschuwingen

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Topsport Darmocare Pro Sachets 30ST?

Meer uit ons assortiment