Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen per therapie>Fytotherapie

Bonusan Taraxacum Complex Druppels 30ML

Draagt bij aan een normale functie van maag en darmen

10,49 9,97
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020981
  • Op voorraad:  13  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Taraxacum Complex, taraxacum officinalis (paardenbloem) is één van de meest bekende amara pura (bitterstofplanten). Het bevat het belangrijke taraxine en heeft een lichaamszuiverend effect.
Mentha piperita (pepermunt) bevat een combinatie van bitterstoffen en etherische oliën. Het draagt bij aan een normale functie van maag en darmen.
Hypericum perforatum (Sint-Janskruid) bevat looistoffen, flavonoïden en hypericine. Het heeft ontspannende en rustgevende eigenschappen. Het is door de gehele geschiedenis heen een belangrijke heilzame plant geweest voor een goede geestelijke balans.

Dosering
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwingen
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Raadpleeg hiervoor deskundige. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ingredienten

Samenstelling per 30 ml:

Mentha piperita (pepermunt) folia
9 ml
Hypericum perforatum (sint-janskruid) herba
9 ml
Taraxacum officinale (paardenbloem)
12 ml


Ingredienten
Paardebloem (Taraxacum officinale), pepermunt (Mentha piperita), sintjanskruid (Hypericum perforatum). Alcoholpercentage 62% v/v.

 

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Taraxacum Complex Druppels 30ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100