9365.669 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen somber gevoel

Bonusan Hypericum Perforatum 30ML

Bevordert de levenskracht

11,49 10,80

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

 • Merk:  Bonusan
 • Inhoud: 30ML
 • EAN: 8711827025658
  Productbeschrijving

  Algemeen
  Hypericum perforatum heeft, zo men zegt, ‘de kracht van de zon’ in zich. Voor de overbelaste ‘neurogene’ mens van deze tijd zorgt Hypericum perforatum voor een goede geestelijke balans, ter zenuwversterking als men somber of zwaarmoedig is en het bevorderen van de levenskracht.
  Hypericum perforatum is uitstekend toe te passen bij geestelijke druk, zwakke zenuwen, in de overgang (combinatie met samenstellingen voor een goede hormoonhuishouding) en alle omstandigheden waarbij het zenuwstelsel als basis een belangrijke rol speelt.

  Hoe werkt het?
  Werking
  De kracht van Hypericum perforatum (Sint Janskruid) schuilt in de combinatie van de inhoudsstoffen flavonoïden, looistoffen en de etherische oliën. De etherische oliën bevatten onder andere hypericine, en een aantal daaraan verwante stoffen, die belangrijke invloed uitoefenen op de prikkeloverdracht in het zenuwstelsel.

  Gebruiksadvies
  3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

  Waarschuwing
  Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
  Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor deskundige.

  Tip
  Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Centaurium Rosmarinus complex, Foenum-graecum complex, Ginkgo biloba, Melissa complex, Passiflora incarnata, Panax ginseng, Vitex agnus castus.


  Ingredienten

  Samenstelling per 100 ml druppels:
  Hypericum perforatum herba (2:1) 100 ml
  alcoholgehalte 70% (v/v)

  Informatie folder
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

  Heeft u een vraag over Bonusan Hypericum Perforatum 30ML?

  Meer uit ons assortiment