Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Gemoedstoestand>Supplementen somber gevoel

Bonusan Hypericum Perforatum 30ML

Bevordert de levenskracht

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827025658
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
Productbeschrijving

Algemeen
Hypericum perforatum heeft, zo men zegt, ‘de kracht van de zon’ in zich. Voor de overbelaste ‘neurogene’ mens van deze tijd zorgt Hypericum perforatum voor een goede geestelijke balans, ter zenuwversterking als men somber of zwaarmoedig is en het bevorderen van de levenskracht.
Hypericum perforatum is uitstekend toe te passen bij geestelijke druk, zwakke zenuwen, in de overgang (combinatie met samenstellingen voor een goede hormoonhuishouding) en alle omstandigheden waarbij het zenuwstelsel als basis een belangrijke rol speelt.

Hoe werkt het?
Werking
De kracht van Hypericum perforatum (Sint Janskruid) schuilt in de combinatie van de inhoudsstoffen flavonoïden, looistoffen en de etherische oliën. De etherische oliën bevatten onder andere hypericine, en een aantal daaraan verwante stoffen, die belangrijke invloed uitoefenen op de prikkeloverdracht in het zenuwstelsel.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.

Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.
Invloed van Hypericum op anti-coagulantia, antidepressiva (SSRI's), ciclosporine, digoxine en theofylline is bekend. Tevens zijn invloeden mogelijk op medicatie voor hypo-/ hyperglycaemie, hypo-/ hypertensie en functionele of pathologische hartaandoeningen. Ook andere invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Angelica complex, Centaurium Rosmarinus complex, Foenum-graecum complex, Ginkgo biloba, Melissa complex, Passiflora incarnata, Panax ginseng, Vitex agnus castus.


Ingredienten

Samenstelling per 100 ml druppels:
Hypericum perforatum herba (2:1) 100 ml
alcoholgehalte 70% (v/v)

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Hypericum Perforatum 30ML?

Meer uit ons assortiment