Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Vochtbalans en nieren

Bonusan Hydrocotyle Complex Druppels 30ML

Wordt van oudsher gebruikt ter ondersteuning van concentratie en geheugen bij ouderen

10,79 10,25
  • Merk:  Bonusan 
  • Inhoud: 30ML
  • EAN: 8711827020820
  • Op voorraad:  1  stuk beschikbaar
Productbeschrijving

Algemeen
Bonusan Hydrocotyle Complex Druppels (Aziatische waternavel) wordt van oudsher gebruikt ter ondersteuning van concentratie en geheugen bij ouderen. In de Ayurvedische kruidengeneeskunde is dit één van de belangrijkste planten. Door de uitgebreide samenstelling van de inhoudsstoffen heeft het een gunstige invloed op de bloedcirculatie, de mentale gezondheid en cognitieve prestaties.
Verder heeft Bonusan aan dit complex onder andere Filipendula ulmaria (Spirea ulmaria of moerasspirea) toegevoegd, een plant die al sinds de middeleeuwen wordt gebruikt voor een goede vochtbalans en gezonde lagere urinewegen.

Dosering
3 - 4 x daags 15 - 20 druppels.


Waarschuwingen

Dit product niet gebruiken tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Interacties met reguliere of natuurgeneesmiddelen zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Ingredienten

Bevat de volgende samenstelling per 100 ml: 50 ml Centella asiatica (Hydrocotyle asiatica), 25 ml Potentilla erecta (Potentilla tormentilla) en 25 ml Filipendula ulmaria (Spiraea ulmaria).


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?