Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorreiniging>Oorspray

Audispray Oorhygiene Junior 25ML

Lost op natuurlijke wijze het oorsmeer op, voor kinderen vanaf 3 jaar

8,79
  • Merk:  Audispray 
  • Inhoud: 25ML
  • EAN: 7640107850622
  • Op voorraad:  28  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Audispray is een oplossing op basis van zeewater wat een steriliserende filtrering ondergaat en microbiologisch is gecontroleerd. De ionen aanwezig in zeewater, maken het ontbinden van de vette deeltjes welke oorsmeer vormen, mogelijk. Op deze natuurlijke wijze kan het overmatige oorsmeer opgelost worden.
Audispray Junior kan worden gebruikt bij kinderen vanaf 3 jaar.

Dosering

Dagelijks één verstuiving in elk oor, dan 10 seconden masseren aan de onderkant van het oor. Deze massage is belangrijk omdat het de oplossing mogelijk maakte om in te werken en om oorsmeer en andere onzuiverheden ‘los te maken’ in het oor. Na deze lichte massage is het voldoende om de overtollige oplossing met een zakdoekje weg te vegen, door het hoofd enigszins scheef te buigen

Waarschuwingen
Niet gebruiken in geval van: oorontsteking. pijn. vreemde voorwerpen in het oor. bij trommelvliesperforatie. bij dragers van trommelvliesbuisjes en bij personen die chirurgische ingrepen hebben ondergaan in het oor.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Audispray Oorhygiene Junior 25ML?