9365.745 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Gezondheidsproducten>Neus (en vrijer ademen)>Stomen (inhaleren)>Inhalatiepleisters

Aromed Arovest Maat 1 0-1 JR 1ST

Ter verlichting van neus en keel

19,95
  • Merk:  Aromed
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8714139004113
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, dinsdag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
De buitenkant van de AROvest is gemaakt van geruwde Polyester-Fleece. Hierdoor wordt een vergroting van de oppervlakte van de stof bereikt, zodat hierin lucht wordt vast gehouden. Het AROvest sluit goed aan op de borst van het kind en de lichaamswarmte kan direct aan het fleece worden afgegeven en wordt hierin vastgehouden. De borststreek wordt daardoor aangenaam warm gehouden. Dit bevordert de doorbloeding en werkt regenererend. Het slijm komt los en kan gemakkelijker worden uitgehoest. Vocht veroorzaakt door zweten wordt naar de oppervlakte van het fleece getransporteerd en kan daar verdampen.
Met de AROvest heeft men tevens de mogelijkheid het kind te laten inhaleren door het bijgeleverde viltje met AROvest Inhalatie olie te bedruppelen en in het membraanzakje te plaatsten. De dampen van de etherische oliën stijgen als gevolg van de lichaamswarmte op en laten het kind weer vrij ademen. Het membraanzakje bestaat uit een vochtwerend maar luchtdoorlatend materiaal, hierdoor kan er geen vocht op de babyhuid terecht komen en ontstaan er dus geen irritaties.

Hoe te gebruiken?
Voordat u het kind de AROvest warmte- en inhalatievest over de borst aantrekt, brengt u 4 tot 8 druppels aan op het viltje dat wordt bijgeleverd (2 stuks) en plaats het in het binnenste membraamzakje van de AROvest. Dit mag twee tot vier maal per dag worden herhaald.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aromed Arovest Maat 1 0-1 JR 1ST?