Bestel nu
0
€ 0,00
Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP

×

of

Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP

Korting 15%
8,18 6,95
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003563
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  44  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Bevordert de eetlust

Algemeen
Arkocaps Fenegriek bevat per capsule 495 mg zaadpoeder van de Trigonella Foenum-greacum (Fenegriek). Fenegriek is rijk aan proteïnen, lipiden en sapogeninen die de eetlust bevorderen en vermagering tegengaan, door de insulineafscheiding in de alvleesklier de reguleren. Arkocaps Fenegriek is een voedingssupplement die tevens kan worden ingezet wanneer u ongewild gewicht verliest door bijvoorbeeld stress of nervositeit.

Het omhulsel van de Arkocaps Fenegriek capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de zaden, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
1 capsule 's morgens, 's middags en 's avonds voor de maaltijd met een groot glas water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Trigonella foenum-graecum L. Het gebruik van Arkocaps Fenegriek tijdens de zwangerschap wordt ontraden. Wel mag Arkocaps Fenegriek worden ingezet tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven om de melkproductie te verhogen.

Arkocaps Fenegriek dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat 495 mg Fenegriek zaadpoeder en is gestandaardiseerd op 0,4% trigonelline.

Ingredienten
Fenegriek zaadpoeder (Trigonella foenum-graecum L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose. 

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist