Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP
Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP
Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP1
Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP2

Arkocaps Fenegriek Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 8,18 6,95
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003563
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Bevordert de eetlust

Algemeen
Fenegriek is rijk aan proteïnen, lipiden en sapogeninen die de eetlust bevorderen en vermagering tegengaan, door de insulineafscheiding in de alvleesklier de reguleren. Arkocaps Fenegriek is een voedingssupplement die tevens kan worden ingezet wanneer u ongewild gewicht verliest door bijvoorbeeld stress of nervositeit.

Het omhulsel van de Arkocaps Fenegriek capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de zaden, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens 2 capsules tegelijkertijd tijdens de maaltijd met voldoende water innemen

Ingrediënten

Samenstelling

Elke capsule bevat 150 mg Fenegriek zaadpoeder, 150 mg Fenegriek zaadextract en een concentratie van 2,1 mg trigonelline.

Het omhulsel van de Arkocaps Fenegriek capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de zaden, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Glutenvrij.

Gebruiksaanwijzing Waarschuwingen

Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Trigonella foenum-graecum L.  Het gebruik van Arkocaps Fenegriek tijdens de zwangerschap wordt ontraden. Wel mag Arkocaps Fenegriek worden ingezet tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven om de melkproductie te verhogen.

Arkocaps Fenegriek dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist