9371.273 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Ongediertebestrijding>Vlooien

Virbac Indoor-X Ongediertespray 400ML

Ter bestrijding van vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten in huis

Korting 39%
23,45 14,19
  • Merk:  Virbac
  • Inhoud: 400ML
  • EAN: 8714076004252
  • Op voorraad:  29  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Met de Virbac Indoor-X Ongediertespray kunt u overlast van ongedierte effectief bestrijden. Deze spray werkt ter bestrijding van vlooien, vlooienlarven en andere kruipende insecten in huis.

Hoe werkt het?
De spray bevat 2 actieve bestanddelen: tetramethrin en permethrin. Tetramethrin heeft een knock-down effect op kruipende insecten. Permethrin is in de omgeving langdurig effectief.

Waarschuwingen
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en wespen in (woon)ruimten. Uitsluitend pleksgewijs toepassen en direct contact met voedingsmiddelen voorkomen. Niet toepassen op planten. Het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen van 0-4 jaar kunnen komen (Kleine kinderen kunnen door hand-mondcontact het middel via de mond opnemen, ook in de weken na het sprayen, want het middel blijft op de behandelde plekken tot 6 weken werkzaam). Niet op huisdieren toepassen (gebruik daarvoor een geadapteerde anti-vlooienmiddel). Leest u voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virbac Indoor-X Ongediertespray 400ML?

Meer uit ons assortiment