Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Bad en douche>Badzout

Paleo Minerals Magnesium Vlokken 3500GR

Meest zuivere magnesiumzout uit natuurlijke bron

Gratis verzendingPaleo Minerals Magnesium Vlokken 3500GR
24,95
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Paleo Minerals Magnesium Vlokken is het meest zuivere magnesiumzout uit natuurlijke bron beschikbaar. Het heeft een positief en zuiverend effect en wordt hoofdzakelijk toegepast bij huidaandoeningen, in het bijzonder bij alle vormen van psoriasis, eczeem en schimmelinfecties. Aantoonbare cosmetische verbetering en verbetering van de huidconditie is bij uitstek karakteristiek voor magnesiumchloride. Magnesium supplementen worden veelvuldig verstrekt in de vorm van tabletten. Transdermale magnesium therapie, ofwel suppleren van magnesium via de huid, is een relatief nieuwe manier om magnesium te suppleren die gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar is.

Hoe te gebruiken?
Gebruik magnesium vlokken in badwater of in een voetenbad. Maak een oplossing van 3%. Voeg aan iedere liter water 50 gram vlokken toe. In een standaard bad voor 1 volwassene gebruik je 3,5 kg zout. Het baden in het zoutwatermengsel wordt bij voorkeur toegepast bij een watertemperatuur die iets hoger is dan je lichaamstemperatuur. De tijdsduur van het baden duurt bij voorkeur minimaal 20 minuten maar niet langer dan 30 miuten. Een prikkelend effect in aanvang kan optreden en is normaal. Dit wordt veroorzaakt door het vaatverwijdende effect van de magnesiumchloride. Eventueel de dosering verlagen en gedurende de kuur de concentratie van het zout opvoeren naar 3%.

Tweemaal per week baden. Na twee weken mag je een duidelijke verbetering van je huidconditie verwachten. Na twee maanden wordt in de meeste gevallen een significante verbeterin bereikt. Bij het gewenste resultaat na 2 maanden eenmaal per week baden als onderhoudsdosering. Dit om hernieuwde huidontstekingen te voorkomen. Na het baden desgewenst afdouchen en afdrogen met een zachte handdoek.

Paleo vlokken zijn bijzonder wateraantrekkend. Sluit de verpakking daarom luchtdicht af. Spoel het bad na het baden zorgvuldig na met water.

Productreviews (1 reviews)

Ohana *

3 februari 2019

Zeer fijn. Lekker voor in bad, een voetenbadje of om zelf magnesiumolie/spray mee te naken. Een aanrader. Koop de grote pot want aan die hoeveelheid heb je meer.

* Deze review is geplaatst door een klant die dit product bij ons heeft gekocht.

Reviews 1 - 10 van 1

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Paleo Minerals Magnesium Vlokken 3500GR?

Meer uit ons assortiment