DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Optimax

Optimax is een serie innovatieve gezondheidsproducten voor jong en oud. Optimax is zeer kritisch ten opzichte van kunstmatige toevoegingen als kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De bekende Kinder Multi producten bijvoorbeeld zijn ontwikkeld volgens de meest recente inzichten op dit gebied. Het assortiment van Optimax wordt regelmatig onder de loep gelegd. Succesvolle recente innovatieve Optimax producten zijn o.a. IJzer kauwtabletten, Kinder Multi Stevia kauwbeertjes en Oestercalcium kauwtabletten.Lees meer

Wat is Optimax?

Optimax is een merk dat plantaardige voedingssupplementen ontwikkeld en is gespecialiseerd in de juiste formules voor kids. Daarnaast produceert Optimax voedingssupplementen die zijn afgestemd op volwassenen. Bij Optimax staan pure en plantaardige ingrediënten centraal. Daarom bevatten de Optimax formules zo min mogelijk chemische ingrediënten en zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur.

Optimax speciaal voor kinderen

Het kan soms lastig zijn om uw kinderen voldoende te laten slapen en voldoende groente en fruit te laten eten. Toch is dit erg belangrijk voor de ontwikkelingen van kinderen. Op de momenten dat gezond eten even niet zo goed lukt, kunnen de voedingssupplementen van Optimax ondersteuning bieden.

Optimax vindt het belangrijk dat kinderen zo natuurlijk mogelijk opgroeien. Daarom bevatten de voedingssupplementen zo min mogelijk kunstmatige stoffen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de natuur. Alle Optimax voedingssupplementen zijn gluten- en lactosevrij en zijn veganistisch waar mogelijk. Om het nemen van supplementen zo leuk mogelijk te maken zijn de Optimax supplementen gemaakt in leuke beertjesvormen en voorzien van lekkere fruitsmaken. De supplementen van Optimax zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Optimax Kids Multivitaminen

De multivitaminen supplementen voor kids van Optimax zijn verkrijgbaar in drie lekkere smaken: aardbei, vanille en framboos. Deze formules bevatten de complete serie A, C, E, K het volledige B-complex, 8 mineralen en vitamine D die geschikt is voor veganisten. Daarnaast bevatten de supplementen ijzer dat goed is voor de normale mentale ontwikkeling van kinderen en zink dat samen met vitamine B12 en vitamine C ondersteuning biedt voor de weerstand. De kauwtabletten zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en mogen gekauwd worden of met water worden ingenomen.

Optimax Calcium uit oesterschelpen voor kinderen

Calcium is een belangrijk mineraal dat betrokken is bij het behoud en de opbouw van het gebit en de botten. Daarnaast speelt het een rol bij de werking van zenuwen en spieren. Bij de ontwikkeling van het lichaam van kinderen is voldoende calcium essentieel. Kinderen kunnen calcium halen uit voedingsmiddelen zoals melk, kaas, brood en donkere bladgroente. Ter ondersteuning van de voeding kan Optimax Kids Calcium gebruikt worden. Deze kauwtabletten met bosvruchten smaak bevatten calcium dat afkomstig is van oesterschelpen. De tabletten bevatten daarnaast vitamine D3 en vitamine K1.

Optimax voor volwassene

Voor volwassenen heeft Optimax ook diverse formules die zoveel mogelijk vrij zijn van kunstmatige voedingstoffen en chemische stoffen.

Optimax magnesium voor volwassenen

Magnesium is betrokken bij de vorming van botten en spieren en bij de overdracht van zenuwprikkels. Daarnaast helpt magnesium bij de celvernieuwing in het lichaam en kan magnesium bijdragen aan vermindering van vermoeidheid. Magnesium krijgt u binnen via uw voeding en wordt opgenomen in het lichaam in darmen. Wilt u uw magnesium inname ondersteunen? De Optimax Magnesium tabletten bevatten 250mg magnesium, aangevuld met vitamine B6. Deze tabletten zijn gluten- en lactosevrij en bevatten geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Optimax Glucosamine voor volwassenen

Op zoek naar een voedingssupplement waarmee u Glucosamine kunt suppleren? De Optimax Glucosamine tabletten bevatten 1800mg glucosamine en zijn aangevuld met MSM, mangaan en vitamine C. De tabletten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en zijn gluten- en lactosevrij.

kind geeft knuffel fruit

Optimax online bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

Op zoek naar geschikte natuurlijke voedingssupplementen voor uw kinderen en voor uzelf? Bij DeOnlineDrogist.nl bestelt u gemakkelijk en snel de voedingssupplementen van Optimax. Vragen over Optimax of advies nodig over voedingssupplementen? Ons team van gediplomeerde drogisten staat zeven dagen per week voor u klaar met deskundig advies. Wist u trouwens dat Optimax onderdeel is van ons ‘Groene keuze’ assortiment? Daarover leest u hier meer.