Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Mondverzorging>Mondspoeling

Listerine Mondwater Coolmint 500ML

Voor een langdurig frisse adem en verwijdert tandplak

6,09
  • Merk:  Listerine 
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 5010123664534
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Listerine Coolmint mondwater vermindert tandplak, houdt uw tandvlees gezond en geeft u een heerlijk frisse adem. Listerine Coolmint verwijdert tot 99% van de bacteriën die achterblijven op plaatsen die u met uw tandenborstel niet kan bereiken. Gebruik Listerine Coolmint tweemaal per dag voor een optimale mondhygiëne en een frisse adem. Listerine Coolmint, vermindering van tandplak en een heerlijk frisse adem!

Hoe te gebruiken?
Tweemaal per dag uw tanden poetsen en interdentaal reinigen. Daarna met 20ml Listerine Coolmint mondwater (4 koffielepeltjes) de hele mond gedurende 30 seconden spoelen.

Vragen & Antwoorden
Is dit product ook geschikt voor kinderen?

LISTERINE mondwater bevat geen giftige of gevaarlijke ingrediënten. Niettemin dient het mondwater na spoelen uitgespuwd en dus niet doorgeslikt te worden.
Niet elk kind kan spoelen zonder het mondwater door te slikken. Men kan er echter van uitgaan dat kinderen vanaf 12 jaar dit beheersen. Uit voorzorg raden we het gebruik van LISTERINE mondwater door kinderen jonger dan 12 jaar dan ook af.

Hoe gebruik je dit product?

Spoel ‘s ochtends en ‘s avonds na het tandenpoetsen 30 seconden met ca. 20 ml LISTERINE mondwater. Dit is ongeveer ¾ van de dop van een 500ml fles. Er is niets op tegen om minder mondwater te gebruiken.

Voor wie is dit product geschikt?

LISTERINE mondwater kan ook tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding voor de dagelijkse verbetering van de mondhygiëne worden gebruikt. Door jarenlange ervaring is gebleken dat LISTERINE mondwater in het algemeen geen verhoogd risico op allergieën met zich meebrengt. Ook worden de essentiële oliën principeel niet als allergeen ingedeeld. Dit sluit echter het zeer zeldzaam voorkomen van mogelijk allergische reacties niet helemaal uit.
Bij patiënten met astma of overgevoelige luchtwegen kunnen geïnhaleerde essentiële oliën een bronchoconstrictie of een astma-aanval uitlokken. Bij gebruik van een mondwater met essentiële oliën zijn deze effecten echter niet te verwachten. We raden patiënten met een gekende overgevoeligheid voor de op de fles aangegeven ingrediënten af om LISTERINE mondwater te gebruiken.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 76