Hoofdpagina>Seksualiteit>Borstvergroting>Borstvergroting capsules

Liberty Healthcare BreastGro Capsules 135CP

Voor grotere en stevigere borsten

Korting 24%
61,18 46,78
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Het kan lastig zijn content te zijn met uw eigen lichaam wanneer uw borsten volume verliezen, gaan hangen of wanneer u simpelweg een maatje groter had willen hebben. Liberty Healthcare BreastGro is een effectieve inwendige kuur die op een natuurlijke wijze voor mooie volle en grotere borsten zorgt.

Naast dit effect werden door gebruikers ook andere positieve effecten ervaren, zoals:
- Betere nagelgroei
- Betere haargroei
- Betere stoelgang
- Positieve gemoedstoestand
- Fitter gevoel
- Verbeterde talgklier werking van de huid
- Vermindering van verschijnselen rond de menstruatie en overgang
- Vermindering van vaginale aandoeningen zoals schimmelinfecties

Hoe werkt het?
Werking
De volledig natuurlijke formule van Liberty Healthcare BreastGro is samengesteld op basis van 6 zorgvuldig geselecteerde granen en 3 soorten hop. Deze zorgen er in combinatie met de andere bestanddelen voor dat het bestaande klierweefsel in de borsten wordt gestimuleerd. Daarnaast wordt de productie van lichaamseigen hormonen bevordert door de toevoeging van zogenaamde Isoflavonen. Deze worden ook wel plantaardige hormonen genoemd. Het lichaam reageert op deze stimulans met de productie van klierweefsel, net zoals in de pubertijd het geval is.

Uit een klinisch dubbelblind placebogecontroleerd onderzoek naar de speciale hopcombinatie in BreastGro is het borstvergrotende en verstevigende effect van dit natuurlijke product gebleken. Deze onafhankelijke Nederlandse studie is uitgevoerd door een gerenommeerd onderzoeksinstituut onder 80 vrouwen. Uit dit onderzoek bleek dat de hopcombinatie in BreastGro zichtbaar effectief was. Om het effect van de hop nog groter te maken, is er een natuurlijk isoflavonencomplex toegevoegd, waarna er een test plaatsvond onder 250 vrouwen. Uit deze praktijktesten bleek dat zelfs met minder tabletten nog betere resultaten werden behaald. In plaats van de 10 tabletten die in het eerdere onderzoek werden geslikt, kan dankzij de toevoeging van dit unieke isoflavonencomplex worden volstaan met een dagelijkse dosis van 4 tabletten.

Gebruiksadvies
De eerste week 2 capsules per dag, de weken erna 4 capsules per dag, verspreid over de dag met water innemen. Bij voorkeur na de maaltijden. De werking komt uitsluitend op gang als het voorgeschreven aantal capsules voor langere duur (ten minste 8 weken) wordt ingenomen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Waarschuwingen
In het onderzoek naar het gebruik van BreastGro ingrediënten werden geen noemenswaardige bijwerkingen gevonden, ook niet bij vrouwen die het voedingssupplement combineerden met receptgeneesmiddelen. Er zijn ervaringen van vrouwen bekend waarbij de menstruatie overgeslagen werd of juist meer vloeide dan normaal, na het begin van de BreastGro capsulekuur. In zulke gevallen adviseren wij om de dosering terug te brengen naar 2 capsules per dag tot de menstruatie weer normaal is. Daarna kan de dosering zonodig weer verhoogd worden. Alleen in combinatie met acetylsalicylzuur ('aspirine') kan er tijdens de menstruatie iets meer bloedverlies ontstaan. In theorie zou hetzelfde kunnen gebeuren in combinatie met anti-stollingsmiddelen (bloedverdunners). Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt afgeraden.

Ingredienten

Hop (3 soorten) Granen (boekweit, haver, mout, gerst, rogge, tarwe*, mais) Natuurlijk Soja- extract** Voedingsvezels Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide) 

* Bevat gluten
** Bevat soja

Voedingsinformatie per 100 gram:
Energetische waarde 610 Kj=143 Kcal
Eiwit 4,3 g
Koolhydraten 29,6 g
waarvan polysacchariden 29,1 g
waarvan suikers 0,5 g
Vetten 0,8 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,13 g
Voedingsvezels 9,9 g
Natrium 0,005 g

Vrij van:
Conserveringsmiddelen, dierlijke stoffen.

Vragen & Antwoorden
Kan ik de onderhoudskuur blijven gebruiken?

Ja, wanneer u met de kuur stopt, kunnen de borsten weer in volume en stevigheid afnemen. Om het resultaat te behouden raden wij aan de kuur te blijven volgen met 1-2 capsules per dag.

Is er sprake van een blijvend effect?

Als u stopt met het innemen kunnen de borsten langzaam hun oude niveau terug krijgen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Liberty Healthcare BreastGro Capsules 135CP?

Meer uit ons assortiment