Bestel nu
0
€ 0,00
Get Plugged Flitemate Kids 2ST
Get Plugged Flitemate Kids 2ST

×

of

Get Plugged Flitemate Kids 2ST

8,95
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Get plugged flitemate, voor drukregulatie van kleine oren tijdens vliegen of bergritten

Algemeen
Drukregulerend tegen dichtklappende en geirriteerde oren, voorgevormd naar gehoorkanaal van kleine oren voor zeer hoog draagcomfort, te dragen
in combinatie met koptelefoon, vrijwel onaangetaste spraakverstaanbaarheid, wasbaar (met milde zeep en water) herbruikbaar.
Veel mensen hebben tijdens vliegreizen en bergritten last van dichtklappende- of geirriteerde oren. Onze Flite Mate kan dit
voorkomen, omdat het oordopje de plotselinge drukverschillen opvangt, zodat uw oren rustig de tijd krijgen om zich aan te passen.
Een unieke eigenschap van onze FliteMate is dat deze is voorgevormd naar het gehoorkanaal. Hierdoor is het draagcomfort ongeëvenaard.
De unieke vorm van de FliteMate maakt het zelfs mogelijk om een koptelefoon te dragen, zodat u kunt luisteren naar uw favoriete
muziek en/of de film in het vliegtuig kunt volgen.Tevens wordt bij het dragen van de FliteMate de spraakverstaanbaarheid nauwelijks beïnvloedt.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist