9476.701 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Isla Medic Voice Kersen Keelpastilles 20ST

Verlicht snel heesheid en andere stemklachten

7,95
  • Merk:  Isla
  • Inhoud: 20ST
  • EAN: 4104480472060
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Isla Medic Voice Kersen Keelpastilles ondersteunen en verlicht snel bij heesheid en andere stemklachten. Doordat de slijmvliezen in de keel zijn uitgedroogd kunnen deze klachten zich voordoen. Deze keelpastilles met aangename kersensmaak bevatten Carbomeer en Xanthaan-gom met Hyaluronzuur welke een beschermlaag vormen over de geïrriteerde slijmvliezen. Ook wordt hierdoor de speekselvorming gestimuleerd zodat de slijmvliezen weer kunnen herstellen en de klachten kunnen worden verholpen.

Isla Medic Voice Kersen Keelpastilles:
- helpt bij kriebelhoest, heesheid en stemklachten
- biedt verlichting bij droge keel en overbelaste stembanden
- biedt verlichting bij intensief stemgebruik
- beschermt de slijmvliezen
- met kersensmaak en suikervrij
- mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en/of borstvoeding
- voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar
- inhoud: 20 stuks

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: naar behoefte meermalen per dag een pastille opzuigen, met een maximum van 6 per dag. De pastilles langzaam en volledig opzuigen.


Waarschuwingen

Mag niet gebruikt worden bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Wees voorzichtig bij overgevoeligheid voor bepaalde suikers, dient u voor gebruik eerst met uw arts te overleggen. Naar behoefte kunnen deze pastilles gedurende langere tijd (maximaal 30 dagen) of met tussenpozen gebruikt worden. Wanneer na 3 dagen onafgebroken gebruik geen verbeteringen van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten verergeren (koorts, spierpijn), raadpleeg dan uw arts of apotheker. Overmatig gebruik kan tot een laxerend effect of maagklachten leiden. In uitzonderlijke gevallen kunnen overgevoeligheidsreacties optreden. De uiterste gebruiksdatum is op het doosje en op de blister gedrukt. Gebruik de inhoud niet meer na deze datum. De keelpastilles droog bewaren. Niet bewaren boven 25°C! Geadviseerd wordt de blisters in de verpakking te bewaren om deze tegen licht te beschermen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Isla Medic Voice Kersen Keelpastilles 20ST?

Meer uit ons assortiment