9371.420 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Huishouden>Geurproducten>Geursprays

Brise Glade Lavendel Luchtverfrisser 300ML

Heerlijk, sfeervol parfum voor alle interieurs

1,95
  • Merk:  Brise
  • Inhoud: 300ML
  • EAN: 5000204771688
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Glade Lavendel Luchtverfrisser is de subtiele manier om alle kamers in uw huis snel en efficiënt te verfrissen. De spuitbus is afgestemd op de verschillende behoeftes van u als gebruiker.

Hoe te gebruiken?
Goed schudden voor gebruik. Om de lucht te verfrissen, de spuitbus naar het midden van de kamer richten en spuiten. Gebruik van dit product op textiel wordt sterk afgeraden.

Waarschuwingen
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten het bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen.

Let op: Alleen gebruiken overeenkomstig het doel en de gebruiksaanwijzing van het product.
Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Brise Glade Lavendel Luchtverfrisser 300ML?

Meer uit ons assortiment