Bestel nu
0
€ 0,00
Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ Maanden 1ST
Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ Maanden 1ST
Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ Maanden 1ST 1
Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ Maanden 1ST 2

×

of

Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ Maanden 1ST

5,99
  • Merk: Difrax
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8711736055678
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  11  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Vrolijke fopspeen voor kindjes vanaf 6 maanden

Zwanger of net bevallen? Schrijf u in voor het gratis webinar op donderdag 23 september om 19:00 uur en leer alles over de huid(problemen) van u en uw kindje. Klik hier voor meer informatie. 

Algemeen
De Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ maanden is een fopspeen met een natuurlijke tepelvorm voorzien van een leuke Nijntje print. De natuurlijke tepelvorm zorgt ervoor dat uw kindje de speen makkelijker zal accepteren. De ronde vorm van de Natural speen, waarbij onder- en bovenkant gelijk zijn, maakt deze zeer goed te gebruiken bij kindjes die een speen ronddraaien in hun mond. Fopspenen geven uw kindje rust, troost en voorzien in de zuigbehoefte. Om te voorkomen dat uw kindje zijn duim of vingertjes in de mond steekt om op te sabbelen, kunt u uw kindje al vanaf de geboorte een speen aanbieden. Het aanbieden van een speen is tandvriendelijker dan duimen en met een speen kunt u zelf bepalen wanneer en hoe vaak u de speen aanbiedt.

De Difrax spenen onderscheiden zich door de speciale vlindervorm van het schildje. Deze vlindervorm zorgt ervoor dat het neusje van uw kindje goed vrij is. De gaatjes in het schild zorgen voor extra luchttoevoer, hiermee wordt huidirritatie voorkomen. Difrax fopspenen zijn er in verschillende maten, deze Natural Fopspeen is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Geadviseerd wordt om een fopspeen elke zes weken te vervangen en dagelijks het zuiggedeelte te controleren op beschadigingen. Bij beschadigingen de speen direct vervangen.

De Difrax Nijntje Fopspeen Natural 6+ maanden:
- is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden;
- heeft een ronde tepelvorm;
- heeft een schild met een speciale vlindervorm, die het neusje vrij laten;
- heeft twee gaatjes in het schild ter voorkoming van huidirritatie;
- heeft een leuke Nijntje print.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist