9369.697 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Lichaamsverzorging>Deodorant>Deodorant spray

Axe Compressed Deospray You 100ML

4,19
  • Merk:  Axe
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 96132289
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Axe You Deodorant & Bodyspray Compressed heeft een fantastisch mannelijke geur van amber, vanille en zwarte peper. Ideaal te dragen door een man die uniek wil zijn. De compressed verpakkingen van Axe zijn kleiner, bevatten dezelfde hoeveelheid deodorant, maar verbruiken minder verpakking en drijfgas en zijn dus minder belastend voor het milieu.

Axe You Deodorant & Bodyspray Compressed:
- heeft een kleinere verpakking (100ml), maar dezelfde hoeveelheid deodorant;
- heeft een mannelijke geur van amber, vanille en zwarte peper;
- ideaal voor de man die uniek wil zijn.

Hoe te gebruiken?
Draai de dop om de spuitkop tevoorschijn te halen en houdt de deodorant ongeveer 15cm van uw lichaam. Druk op de sproeiknop en omhul uzelf met de heerlijke geur. Een korte beweging op uw borst moet genoeg zijn om indruk te maken.

Waarschuwingen
Spray niet op minder dan 15 cm afstand. Vermijd directe inhalatie. Spuit slecht kort en gebruik enkel in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Buiten bereik van kinderen houden. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Verpakking staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Alleen leeg weggooien.
Ingredienten

Ingrediënten
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Titanium Dioxide, Silver Chloride, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Axe Compressed Deospray You 100ML?

Meer uit ons assortiment