DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML1
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML2
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML3
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML4
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML5
Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML 0

Aquafresh Senses Revitalising Eucalyptus Tandpasta Voor Gezonde Tanden 75ML

18 reviews

Niet meer verkrijgbaar
 • Merk: Aquafresh
 • Inhoud: 75ML
 • EAN: 5054563088840

×

of

Productbeschrijving

Tandpasta met frisse fruitsmaak - Eucalyptus, Lime en Mint voor een frisse gevoel

Algemeen
De Aquafresh SENSES Revitalising Eucalyptus tandpasta is een dagelijkse tandpasta met frisse fruitsmaak die het gebit reinigt, beschermt tegen gaatjes en verfrist. De speciale aroma's brengen een fruitig-frisse verandering voor een frisse kick bij het poetsen. Met het gebruik van de Aquafresh Senses versterkt het tandglazuur, zorgt u voor gezond tandvlees en sterke tanden. Het biedt een fris en schoon mondgevoel door de formule met de vertrouwde 3-voudige bescherming van Aquafresh: gezond tandvlees, sterke tanden en frisse adem.

 • Tandpasta met Eucalyptus, Lime en Mint voor een frisse gevoel
 • De tandpasta versterkt het tandglazuur
 • De tandpasta biedt een fris en schoon mondgevoel
 • Formule met de vertrouwde Aquafresh bescherming
 • Dagelijkse fluoride tandpasta voor gezond tandvlees & sterke tanden

Hoe te gebruiken?
Volg altijd de aanwijzingen op het etiket. Poets 2x per dag en niet vaker dan 3x, slik zo weinig mogelijk door en spuug uit. Niet gebruiken, als het seal van de tube beschadigd is. Seal voor gebruik verwijderen.
Ingrediënten

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, PEG-6, Sodium Fluoride, Sodium Saccarin, Carrageenan, Limonene, Citral, Cl 74260, CI 77492. Bevat natriumfluoride (1450 ppm F¯).

Waarschuwingen

Buiten bereik van kleine kinderen houden. Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt. Indien irritatie optreedt, gebruik beëindigen.

Reviews18 reviews

8/10 op basis van 18 reviews

Gebaseerd op reviews van klanten en testers

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

?

Klant: Review geschreven na aankoop in onze webshop.

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

?

Tester: Review geschreven na ontvangst gratis proefverpakking.

Beoordeling

10/10

Jr89

29 mei 2020

Ik vind dit een erg fijne tandpasta, het is telkens toch weer een verrassende smaak, ook na een aantal weken gebruik. Mijn mond en tanden voelen fris en schoon, ik krijg er geen rare nasmaak van. De tube voelt bijzonder aan, hij is niet zo stug als andere tandpasta tubes, deze buigt mee. Ik ben erg blij met deze tandpasta.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Astridw

29 mei 2020

Zeer verassende prettige smaak! Hoewel ik normaal vind dat tandpasta naar mint moet smaken, heb ik deze toch geprobeerd. De Combi van mint en eucalyptus en limoen werkt heel goed. Ondanks dat een heel fris gevoel en een schoon glad gebit

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Chantal

29 mei 2020

Een vreemde combi voor een tandpasta maar echt heerlijk! Je tanden voelen lang schoon en je mond blijf lang fris. De tube zit in een doosje waardoor ik een luxere tube had verwacht. Zelf vind ik de tube wat slapjes. Hierdoor krijg je wel al het tandpasta uit de tube.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

richardmolegraaf

29 mei 2020

Het is een lekkere verfrissende smaak, zelfs de kinderen zijn er dol op, tandpasta verder is gewoon goed en deze beveel ik van harte aan. Echt even wat anders !

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Nadine

28 mei 2020

Heerlijk verfrissende tandpasta. De smaak is anders dan de meeste tandpasta's, je moet ervan houden. Persoonlijk vind ik de combi munt, limoen en eucalyptus heerlijk fris. De frisse smaak blijft niet enorm lang (ongeveer een half uur) aanwezig na het poetsen, dat is dan wel jammer. Verder poetst de tandpasta lekker, en schuimt goed. De tube ziet er als een feestje uit, en dat maakt het een feestje om te gaan poetsen. Qua kwaliteit poetst de tandpasta prima. Al met al een gemiddelde tandpasta, met een unieke smaak. De tandpasta heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding en is zeker aan te radne.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

rilana213

28 mei 2020

Toen ik de eerste keer deze tandpasta ging gebruiken had ik wel een ander idee met de smaak, dacht eerst oeh ga ik dat wel lekker vinden qua smaak. De eerste keer was best wennen aan de frisse smaak met een duidelijke lime smaak in je mond. Maar ik vind hem nu heerlijk fris. De eucalyptus proef ik er niet echt in, maar de lime geeft een frisse nasmaak. Daarnaast houd je heel lang een frisse smaak in je mond na het poetsen. Je hebt echt het idee dat je goed gepoetst hebt.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kelly

27 mei 2020

Heerlijke verfrissende tandpasta van de nieuwe lijn van Aquafresh Senses. De tandpasta smaakt goed (eucalyptus, limoen en munt) en is niet al te heet. Reinigt goed je krijgt er een lekker schoon mondgevoel van en het heeft bij mij ook geholpen bij de gevoeligheid van mijn tanden. Geeft dus ook een goede bescherming.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Erica Katsma

27 mei 2020

Mooie verpakking, komt in een mooi gekleurde kartonnen doosje. Het is een 75 ml tube met een mooie witte tandpasta met een donkergroene streep erin (eucalyptus) en een lime-groene streep (limoen). Door de naam van het product “Aquafresh Senses Eucalyptus, Limoen tandpasta” had ik verwacht dat de tandpasta frisser zou zijn dan wat het daadwerkelijk is. Ik had meer een authentieke limoen smaak verwacht. De tandpasta smaakt naar mijn idee helemaal niet naar limoen, het is wel een frisse tandpasta maar het had ook gewoon “tandpasta” kunnen heten. Vind ik heel jammer, ik had deze tandpasta wat frisser verwacht en met een meer limoensmaak, want toen ik het product zag verheugde ik mij op de limoen smaak!!! Wat mij een beetje ongerust maakt om deze tandpasta aan mijn kinderen te geven (en zelf te gebruiken) is de waarschuwing dat je een arts moet waarschuwen als er zwelling optreedt in mond of gezicht.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

Klantenservice

Beste Erica

bedankt voor het schrijven van uw review. Jammer dat de smaak anders was dan u had verwacht. Wij begrijpen dat u geschrokken bent van de waarschuwing die Aquafresh erop heeft gezet. De kans dat er een allergische reactie optreedt, is echter heel erg klein. Zij zijn echter wel verplicht om deze melding op de verpakking te zetten, want mocht iemand een overgevoeligheidsreactie krijgen, dan is het belangrijk te weten wat men moet doen. Wij hopen dat dit u gerust heeft gesteld. De kans is echt minimaal.

Met vriendelijke groet
DeOnlineDrogist

10/10

Donna

26 mei 2020

Lekker fris en zomers doet de verpakking mij denken. Limoen en eucalyptus moet wel fris smaken. De kleur van de pasta doet het ook al vermoeden. En inderdaad het smaakt fris zonder te overheersen en schuimt lekker wat het extra doet vermoeden schoon te zijn.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

4/10

pp

25 mei 2020

Zeer onaangename combinatie van smaken. Wel een frisse adem zoals de meeste aquafresh tandpasta’s.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anna

23 mei 2020

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van de tandpasta, maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Toen ik de verpakking opende rook ik al meteen best sterk de geur van limoen, iets was mij op het begin wel een beetje afschrikte. Maar als je er eenmaal je tanden mee poetst is het echt heel erg lekker en fris. De smaak van de limoen is ook licht zoetig, maar door de eucalyptus heb je tocb een frjs gevoel in je mond.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Marian

22 mei 2020

Deze bijzonder smaak trok me meteen aan bij deze tandpasta. Ik was erg nieuwsgierig naar deze bijzondere tandpasta, twee smaken die ik lekker vind in een tube! De eerste paar keer moest ik echt wennen aan deze smaak. In mijn hoofd klopte de limoen smaak niet bij een tandpasta.Mijn huisgenoot was meteen om! Die wil nu niks anders meer. Maar na een dag of drie was ik ook aan de smaak gewend en vind ik het echt een hele fijne frisse tandpasta. Mijn tanden voelen echt schoon en glad aan. En mijn adem lijkt ook fris. Wel vind ik dat het schuim iets minder mag. Ik vind het al snel teveel schuim bij het poetsen. De verpakking is zomers fris en geeft echt duidelijk de nieuwe smaak weer. De kleur van de tandpasta vind ik ook super, een wit met groene combinatie. Past precies bij wat ik verwacht had nadat ik het doosje zag.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Anoniema

22 mei 2020

Vernieuwde tandpasta in een aantrekkelijk jasje! De verpakking is afwijkend van andere tandpasta's kwa materiaal. Ik vind dit persoonlijk prettiger werken. Alle smaken die je zou moeten proeven volgens de fabrikant, proef ik ook. De lime overheerst iets. Deze pasta geeft mij niet de ervaring wat ik zoek, namelijk een perfect schoon en stralend gebit. Wel is de smaak goed te doen en ik kan me goed voorstellen dat wegens de smaak, dit zeer geschikt is voor kinderen of mensen die moeite hebben met een heftige mint smaak. De pasta is mild. Niet bijzonder, maar wel het proberen waard.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

EmWee

22 mei 2020

Verrassend frisse smaak combinatie. De eerste keer overheerst de limoen voor het gevoel, maar na een tijdje waardeer je juist deze licht friszure smaak. Verder is het als vanouds de goede kwaliteit van Aquafresh

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

6/10

Malika

22 mei 2020

De smaak tijdens het poetsen met Aquafresh Senses Eucalyptus, Limoen & Mun doet me denken aan een mojito: de combinatie werkt goed en maakt het poetsen aangenamer. De vraag is, wil ik dat mijn tandpasta smaakt als een drankje? Het is ook best lief, en zoals mijn partner al zei, denk je dat een product als dit misschien geschikter is voor een kind dan volwassenen. Het uiterlijk van de verpakking is echter erg vrolijk en kleurrijk, dus het is een pluspunt, en het matte gevoel van de buis werkt ook goed. De frisheid blijft niet lang na het borstelen plakken en verder zijn er geen andere belangrijke voordelen om op te letten. Ik weet niet zeker of ik het opnieuw zou krijgen, omdat ik liever een meer eenvoudige maar sterkere smaak van frisheid zou willen. Het is misschien meer de moeite waard om bij conventionele smaken te blijven, althans voor een tandpasta.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Silvia in 't Veld

22 mei 2020

Wauw, wat zijn wij met het hele gezin blij verrast met deze nieuwe smaak tandpasta van aquafresh! Wat een top combinatie is dit. Wij poetsen met het hele gezin met deze tandpasta. Zelfs met onze dochter van 7, die normaal gesproken al tandpasta’s te pittig vind. Wat een verrassende smaak combinatie. De 1e keer met poetsen moest ik even wennen, maar de 2de keer wist ik al niet beter. Wij zullen deze zeker vaker kopen voor de afwisseling. Persoonlijk vind ik het jammer dat een nieuwe tube vanuit de winkel geen “afdek folie” heeft oid.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

10/10

Kuchmeister

22 mei 2020

Allereerst is de verpakking van de tandpasta allerminst opvallend te noemen. Het materiaal van de tube is gemaakt van een stevig voelend plastic. Even wennen. De pasta zelf is verfrissend te noemen. Het limoen smaakje komt sterk naar voren. Verfrissend in vergelijking met de standaard mint smaakjes. Al met al een frisse pasta met een langdurige frisse adem. Het proberen waard..

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

8/10

Richella

22 mei 2020

Wist totaal niet wat ik hiervan moest verwachten, maar dit is echt een heerlijk product. In begin even wennen maar daarna wil je niets liever meer. Lang en fris gevoel na het poetsen.

Alleen voor ingelogde gebruikers!0

1

Meer uit ons assortiment:

 • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

  Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

  -10%
  2,14
  2,39
 • Roter Vitamine C 1000mg Sinaasappel Abrikoos Bruistabletten 40ST

  Roter Vitamine C 1000mg Sinaasapp... | 40ST

  -50%
  5,49
  10,99
 • Parodontax Tandpasta Original - tegen bloedend tandvlees 75ML

  Parodontax Tandpasta Original - tegen ... | 75ML

  -10%
  4,99
  5,55
 • A.Vogel Bambu Biologische Koffievervanger 200GR

  A.Vogel Bambu Biologische Koffiever... | 200GR

  -20%
  6,39
  7,99
 • Abena Vochtige Washand Ongeparfumeerd 8ST

  Abena Vochtige Washand Ongeparfu... | 8ST

  -20%
  1,75
  2,19