9373.342 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Sportvoeding>Sportdrank poeder

Aman Prana Safran & Vanille 230GR

Een biologische, vegan energiedrank

Korting 10%
26,71 24,03
  • Merk:  Aman Prana
  • Inhoud: 230GR
  • EAN: 5425013649650
  • Op voorraad:  6  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Aman Prana Safran & Vanille is een biologisch en vegan sportdrank die u direct van nieuwe, lang aanhoudende energie voorziet, terwijl het zorgt voor een optimaal herstel en opbouw van uw spieren. Dit heerlijke poeder is zorgvuldig samengesteld op basis van kokosbloesemsuiker (Gula Java) en een vleugje saffraan en vanille.

De Gula Java kokosbloesemsuiker is de basis van de Amanprana (sport)dranken. De Gula Java kokosbloesemsuiker van Amanprana komt van centraal Java, het grootste eiland van Indonesië. De kokosbloesemsuiker is biologisch geteeld en meestal afkomstig uit de bergen in het regenwoud. Gula Java is onderdeel van een FairWorld-project waarin vrouwen gelijk behandeld worden als mannen. De kwaliteit van de Gula Java wordt centraal gecontroleerd voordat hij verpakt wordt voor Amanprana. Gula Java bevat veel antioxidanten (Orac 2.200/100g ) (meer dan het meeste fruit en groenten) en heeft een lage glycemische index (GI 35).

Aman Prana Safran & Vanille is de perfecte basis voor een hypotone, isotone en hypertone sportdrank:
  • Een hypotone drank bevat het minste koolhydraten of deeltjes en is makkelijk opneembaar door het lichaam. Dit drink u als dorstlesser voor of tijdens het sporten.
  • Een isotone drank bevat ongeveer evenveel koolhydraten of deeltjes als het eigen lichaamsvocht en wordt even snel of sneller opgenomen dan water. Een isotone drank levert meer energie, maar dit kan ook wel eens op de maag liggen. In dat geval drinkt u beter een hypotone drank (zie hoger). U kan het drinken voor, tijdens of na het sporten. Vooral aan te raden bij prestaties die meer dan 60 minuten duren.
  • Een hypertone drank is meer geconcentreerd en bevat meer koolhydraten of deeltjes per 100 ml dan het eigen lichaamsvocht. Daardoor wordt hij langzamer opgenomen en is beter om energie te leveren dan als dorstlesser. U drinkt het dus best na het sporten.
Hoe te gebruiken?

Doe het poeder in uw drinkbus, fles, glas of mok. Voeg water, melk, graandrank of fruitsappen toe.

Afhankelijk van het doel (dorstlessend of energiebron) voegt u meer of minder poeder toe:
- Hypotone (dorstlesser): max. 4g/100 ml;
- Isotone (dorstlesser en energiebron): max. 8g/100 ml;
- Hypertone (energiebron): min. 11g/100 ml.
Ingredienten

Ingrediënten
94.5% kokosbloesem suiker*, 5% Gula Java Cacao* (79% kokosbloesem suiker*, 20% magere cacaopoeder*, 0.5% vanille* en 0.5% kaneel*), 0.5% saffraan*. 

* biologisch

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Aman Prana Safran & Vanille 230GR?

Meer uit ons assortiment