Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.081 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Sport>Sportvoeding>Snelle suikers

Dextro Energy Multivitaminen 1ST

Voor directe energie

24,48 *

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

Prijs per 24 stuks is 24,48. De prijs per stuk is 1.02
  • * Let op! Dit product verkopen wij per 24 stuks. Geen losse verkoop mogelijk.
Productbeschrijving

Algemeen
Dextrose wordt binnen 6 minuten volledig in uw bloed opgenomen. Deze tabletten geven directe energie voor betere concentratie en prestatie. Ideaal tijdens sport, autoritten en studie.


Ingredienten

Ingredienten
dextrose (88 %), maltodextrine, voedingszuur (citroenzuur), aroma, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), vitamine C.Voedingswaarde


Voedingswaarden
Energie 1549 kJ / 364 kcal
Vetten < 1 g
- waarvan verzadigde vetzuren < 1 g
Koolhydraten 91 g
- waarvan suikers 82 g
Eiwitten 0 g
Zout < 0,1 g
Vitamine B1 1,1 mg*
Vitamine B2 1,4 mg*
Vitamine B6 1,4 mg*
Vitamine B12 2,5 µg*
Vitamine C 80 mg*
Vitamine E 12 mg*
Niacine 16 mg*
Biotine 50 µg*
Foliumzuur 200 µg*
Pantotheenzuur 6 mg*

* 100 % voedingswaardereferenties

Vragen & Antwoorden
Wat is de dosering van dit product?

Als de energievoorziening op een bepaald moment onvoldoende is en de bloedsuikerspiegel merkbaar daalt, is het raadzaam direct dextrose aan het lichaam toe te voeren. Daarbij dient echter niet één grote portie in een keer te worden ingenomen, maar is het beter om kleine hoeveelheden met korte tussenpozen in te nemen. Ideaal is een halve tablet om de 15 tot 20 minuten. Deze dosis verhoogt de bloedsuikerspiegel tot het normale niveau en houdt het ook op dit niveau. Zoals altijd geldt: teveel van het goede is ongezond – het komt op de juiste hoeveelheid aan.

Wat is dextrose?

Dextrose behoort tot de koolhydratengroep, die naast vetten en eiwitten de belangrijkste voedingsstoffen van de mens zijn. Het is de belangrijkste enkelvoudige suiker en wordt in het algemeen ook druivensuiker of in de geneeskunde glucose genoemd. Met de verschillende benamingen wordt echter altijd dezelfde molecule bedoeld. Dextrose is een natuurlijke suikerstof, die bijvoorbeeld in zoete vruchten en honing voorkomt. Dextro wordt echter ook uit zetmeel gewonnen, bijvoorbeeld maïszetmeel, dat met behulp van enzymen in zijn afzonderlijke bouwstenen wordt gesplitst.
Het is identiek aan de lichaamseigen bloedsuiker en wordt via het bloed direct naar alle lichaamsorganen en –cellen, ook naar de hersenen, getransporteerd. Dextro Energy is dextrose en levert daarom direct energie. 

Heeft u een vraag over Dextro Energy Multivitaminen 1ST?

Meer uit ons assortiment