DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Dexeryl

Dexeryl heeft producten voor het hele gezin die geschikt zijn voor een (extreem) droge huid. Het assortiment bestaat uit een verzachtende crème (medisch hulpmiddel), shower douchecrème en een wasolie. Meer lezen over Dexeryl? Lees meer onder de producten. Lees meer
  • Dexeryl Verzachtende Crème 500GR

    Dexeryl Verzachtende Crème | 500GR

    (6)
    Voorraad: > 50
    18,49
  • Dexeryl Verzachtende Crème Duoverpakking 2x500GR
    Gratis verzending

    Dexeryl Verzachtende Crème Duoverpakking | 2x500GR

    (6)
    Voorraad: 42
    36,98
    35,13
  • Dexeryl Verzachtende Crème Mini 50GR

    Dexeryl Verzachtende Crème Mini | 50GR

    Voorraad: > 50
    5,50
  • Dexeryl Wasolie 500ML

    Dexeryl Wasolie | 500ML

    Voorraad: > 50
    15,50
  • Dexeryl Wasolie 200ML

    Dexeryl Wasolie | 200ML

    Voorraad: > 50
    11,00

Wat is Dexeryl?

Kent u Dexeryl al? Dexeryl is een merk met huidverzorgingsproducten voor een (zeer) droge huid en geschikt voor het hele gezin. Het assortiment bestaat uit een verzachtende crème*, douchecrème en een wasolie.

Het Dexeryl gamma(1) staat voor het ontwikkelen van huidverzorging én diensten op basis van hun expertise. Dit om alle mensen met een droge huid verlichting te bieden en dit voor iedereen toegankelijk te maken. Het gamma bestaat enerzijds uit twee hygiëneproducten (cosmetica): Dexeryl Douchecrème en Dexeryl Wasolie. Naast het gebruik van een aangepaste hygiëne voor een droge huid is het belangrijk om ook een hydraterende crème te gebruiken. Dit hydrateert de huid en herstelt de huidbarrière. De Dexeryl Verzachtende Crème* is hiervoor geschikt.

Een aangepaste hygiëne voor een (zeer) droge huid

Het is essentieel om een aangepast en hypoallergeen hygiëneproduct te gebruiken voor het reinigen van een droge huid en de huid met neiging tot atopie. Een atopische huid is een droge of zelfs zeer droge huid die de neiging heeft ruw, geïrriteerd en gevoelig te worden. Men spreekt ook van een huid gevoelig voor eczeem. We vertellen u graag meer over de producten van Dexeryl en die geschikt zijn voor dit huidtype.

Dexeryl Douchecrème

De Dexeryl Douchecrème is een cosmeticum die reinigt, hydrateert en beschermt. De actieve ingrediënten zijn glycerol, vaseline en paraffine. Glycerol heeft een hydraterende werking en vaseline en paraffine zorgen voor een beschermende werking. Verder bestaat de formule uit essentiële ingrediënten zonder zeep of parfum. Benieuwd hoe andere gebruikers de douchecrème ervaren?

  • 85% van de gebruikers vindt dat hun huid onmiddellijk na het aanbrengen van de Dexeryl Douchecrème beschermd is tegen uitdroging. (2) 
  • 81% van de gebruikers ervaart dat hun huid verlicht aanvoelt na het gebruik van de Dexeryl Douchecrème. (2)
  • 83% van de gebruikers ervaart minder jeuk na 21 dagen gebruik van de Dexeryl Douchecrème. (2)

Fijn: de douchecrème van Dexeryl kan door het hele gezin gebruikt worden, ook voor baby’s. In deze situatie is een grootverpakking Dexeryl Shower Douchecrème van 500ml ideaal. Het lichte schuim prikt niet in de ogen en spoelt gemakkelijk af.

Dexeryl Wasolie

Dexeryl Wasolie is net zoals de Dexeryl douchecrème een cosmeticum. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn glycerol voor een hydraterende werking en glycyrrhetinezuur voor een anti-jeuk effect. De formule reinigt de huid op een milde wijze, verzacht, relipideert en beschermt de huidbarrière. Een droge huid of huid met neiging tot atopie kan al snel huidirritaties vertonen bij contact met water en zeep. De Dexeryl Wasolie is speciaal ontwikkeld voor deze huidtypen. Last van een droge huid met jeuk? De Dexeryl Wasolie elimineert 100% de jeuk als gevolg van een droge huid (na 15 dagen gebruik). (3) Dit product is ook geschikt voor baby’s. De vloeibare textuur is gemakkelijk aan te brengen en omhult de huid met een aangenaam luchtig en zachte schuim. Op zoek naar een grootverpakking? Bestel dan de Dexeryl Wasolie 500ml bij De Online Drogist.

Dexeryl Verzachtende Crème*

Naast het gebruik van een aangepaste hygiëne voor een droge huid is het ook belangrijk om de huid te hydrateren en te herstellen. Dit kan bijvoorbeeld met de Dexeryl Verzachtende Crème*.  Deze Dexeryl crème is ontworpen om symptomen van een droge huid met eczeem te behandelen. Dit product, zonder parfum en parabenen, hydrateert en herstelt de huidbarrière én vertraagt opflakkeringen van eczeem.

De doeltreffendheid van Dexeryl Verzachtende Crème is bewezen bij alle soorten xerose na twaalf weken gebruik.Xerose is de medische term voor droge huid. Dit zijn de ervaringen van gebruikers:

  • 77,5% van de gebruikers ervaart een minder droge huid bij gebruik van de Dexeryl Verzachtende Crème*. (4)
  • 50% van de gebruikers ervaart minder opflakkeringen van atopische dermatitis bij gebruik van Dexeryl Verzachtende Crème*. (5)

Dexeryl Verzachtende crème* kan gebruikt worden voor verschillende types droge huid zoals ouderdomsxerose (6), psoriasis (7), xerose als gevolg van bestraling (8), atopische dermatitis (4,5), xerose van de donkere huid (9), diabetische voet (10) en ichtyose (11).

De Dexeryl Verzachtende Crème* eerst uitproberen? Bestel dan de Dexeryl Verzachtende Crème Mini 50gr bij De Online Drogist.

De Pierre Fabre Foundation

Dexeryl maakt deel uit van de groep Pierre Fabre. Pierre Fabre is voor het grootste deel in handen van de Pierre Fabre Foundation. Met een strikt humanitair doel, streeft de Pierre Fabre Foundation ernaar om gemeenschappen uit minder geavanceerde en opkomende landen, evenals degenen die door politieke of economische onrust en/of natuurrampen in een ernstige crisis zijn beland, toegang te geven tot de kwaliteit en niveaus van de dagelijkse gezondheidszorg en de veelgebruikte geneesmiddelen die door de WHO en andere organisaties zijn gedefinieerd als essentieel voor de menselijke gezondheid. (12)

*Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.  
20230266 - 05/2023
  • Referenties

    (1) https://www.dexeryl.nl/ (2) Favrel S et al. A high-emollient liquid cleanser for very dry and atopic-prone skin: results of an in-use tolerance and efficacy study conducted under dermatological, pediatric and ophthalmological supervision. J Cosmet Dermatol 2020 May 19(5):1155-1160.(3) Klinische studie uitgevoerd op 43 personen gedurende 22 dagen, 1 tot 2 toepassingen per dag.(4) Tiplica G.S. et al. The regular use of an emollient improves symptoms of atopic dermatitis in children: a randomised controlled study. JEADV 2018. (5) Tiplica G.S. et al. Prevention of Flares in Children with Atopic Dermatitis with Regular Use of an Emollient Containing Glycerol and Paraffin: A Randomized Controlled Study. Pediatric Dermatology 2017.(6) Cristaudi A., Francesconi L., Ambrifi M., Frasca M., Cavallotti C., Sperduti E. Efficacy of an emollient dermoprotective cream in the treatment of elderly skin affected by xerosis. G Ital dermatol Venereol. 2015; 150:297-302.(7) Gelmetti C. Therapeutic moisturizers as adjuvant therapy for psoriasis patients. Am. J. Clin. Dermatol. 2009; 10 suppl. 1: 7-12.(8) TECHNICAL FILE SKIN MOISTURE BARRIER DRESSING PR0562 Clinical evaluation report DT-062-680-04 Study n°11 - n°DC569 B98 CR301(9) Boralevi F., Meledie N’Djong A.P., Yao Yoboue P., Faye O., Mame Thierno Dieng, Coniquet S., Atadokpede F., Niamba P.A., Delarue A., Cazeau C. Regression of cutaneous xerosis with emollient treatment in sub-Saharan African patients. International Journal of Dermatology. 2017. DOI: 10.1111/ijd.13454.(10) Martini J., Huertas C., Turlier V. Saint-Martory C., Delarue A. Efficacy of an emollient cream in the treatment of xerosis in diabetic foot: a double-blind, randomized, vehicle-controlled clinical trial. JEADV 2017. DOI: 10.1111/jdv.14095.(11) Blanchet-Bardon C., Tadini G., Machado Matos M., Delarue A. Association of glycerol and paraffin in the treatment of ichthyosis in children: an international, multicentric, randomized,controlled, double-blind study. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2012; 26(8);1014-9.(12) https://www.fondationpierrefabre.org/en/the-foundation/dna/