DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Burt's Bees

Het van oorsprong Amerikaanse merk Burt's Bees staat bekend om zijn natuurlijke beauty producten die verzorgende bijenwas bevatten. De lippenbalsems van Burt's Bees zijn wereldwijd razend populair, daarnaast hebben wij handcrème van dit merk in het assortiment. Lees meer
  • Product is onderdeel van ons groene assortiment.
    Burt's Bees Coconut Foot Cream 120GR

    Burt's Bees Coconut Foot Cream | 120GR

    Voorraad: 14
    14,99

Burt's Bees: hoe het allemaal begon


In 1984 besloten imker Burt Shavitz en Roxanne Quimby uit de Verenigde Staten kaarsen te gaan verkopen op markten en braderieën. Deze kaarsen werden gemaakt van Burt’s restanten bijenwas. Een aantal jaar later besloten ze verzorgingsproducten te maken en ze introduceerden toen Burt’s Bees Lip Balm. Dit product werd de bestseller van Burt's Bees. Vanwege het succes besloten ze echter alleen nog op natuurlijke cosmetica producten te focussen, niet wetende dat het bedrijf 25 jaar later een groot succes zou zijn. Inmiddels is het merk in veel landen over de gehele wereld verkrijgbaar en is het marktleider op het gebied van natuurlijke cosmetica. Bij Burt's Bees draait alles om natuurlijke verzorgingsproducten en het behoud van de natuur. Alle producten zijn zorgvuldig vervaardigd met behulp van het beste dat de natuur te bieden heeft: de producten bevatten door hen geproduceerde bijenwas en zijn verrijkt met plantaardige en etherische oliën, kruiden, plantextracten en mineralen.

Burt's Bees lippenbalsems

De 100% natuurlijke lippenbalsems bevatten onder andere bijenwas voor bescherming en een goede hydratatie van de lippen. Er zijn zowel neutrale lippenbalsems als met een smaakje verkrijgbaar.

Burt's Bees Lip Shimmer


Burt's Bees Lip Shimmer voorziet de lippen van een sprankelende kleur en is net zo verzorgend als een lippenbalsem. Shea butter, vitamine E, bijenwas en antioxidanten verzorgen en voeden de lippen op natuurlijke wijze. De toevoeging van pepermuntolie geeft een verfrissende tinteling. Burt's Bees Lip Shimmer is 100% natuurlijk.

Burt's Bees Handcrème

De handverzorgingsproducten bestaan onder andere uit diverse soorten verzorgende handcrème, lemon butter nagelriemverzorging en zalf. Ter verzorging van de voeten heeft Burt's Bees een voetcrème ontwikkeld.

De producten van Burt's Bees zijn verkrijgbaar bij De Online Drogist.