9371.451 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Prostaat supplementen

Bonusan Sabal Serrulata Complex Tabletten 135TB

Ontwikkeld voor de prostaat en urinewegen voor mannen

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 135TB
  • EAN: 8711827030904
  • Op voorraad:  14  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Sabal complex is in het bijzonder ontwikkeld voor de prostaat en de urinewegen van mannen en is uitermate geschikt om goed te blijven plassen. Uitstekend te gebruiken in zowel acute als chronische situaties om de hormoonhuishouding van de man in balans te brengen. Preventief kan men deze samenstelling inzetten om urinewegen en prostaat gezond te houden.

Hoe werkt het?
Werking
Sabal serrulata, synoniem Serenoa repens (dwergpalm, zegepalm of zaagpalm), is afkomstig uit de landen van Noord-Amerika en is in de geschiedenis al door de Indianen gebruikt vanwege de zeer gunstige eigenschappen voor de hormoonhuishouding van mannen. De bessen werden gegeten om de geslachtsdrift te bevorderen en vooral de urinewegen en prostaat gezond te houden. Belangrijke inhoudsstoffen van de zaagpalm zijn o.a. fytosterolen, vette olie (voor 2/3 bestaand uit vrije vetzuren), flavonoïden en etherische olie. Deze combinatie van verbindingen met een hormoonachtige structuur hebben anti-androgene en anti-oestrogene eigenschappen. Dit maakt Sabal serrulata tot één van de belangrijkste planten voor de prostaat en urinewegen bij mannen. Het heeft tevens opbouwende eigenschappen voor de spieren (fytosterolen).
Rhododendron ferrugineum (roestbladig alpenroosje) bevat als belangrijke inhoudsstoffen sporen etherische olie, looistoffen en arbutine(komt vrij na splitsing van hydrochinonglycosiden). Rhododendron heeft specifieke affiniteit voor de mannelijke hormoonhuishouding en is goed voor de prostaatfunctie. Het heeft in deze samenstelling een ondersteunende taak.
Chimaphila umbellata (wintergroen) is goed voor de blaas, nieren en prostaat. De inhoudsstoffen arbutine (antiseptisch), isohomoarbutine, chimaphiline, ursolzuur, looistoffen en esters van salicylzuur (antiflogistisch) zorgen ervoor dat deze plant uitermate geschikt is om in combinatiepreparaten toe te passen.
Piper cubeba (staartpeper, kubebepeper) heeft vruchten met een hoog gehalte aan etherische olie (10 tot 20%) met mono- en sesquiterpeenkoolwaterstoffen en alcaholen (cubebeen, cubebol). Het heeft mild gunstige eigenschappen voor het behoud van een normale prostaat.
Populus tremoloïdes (ratelpopulier) bevat een mengsel van fenolglycosiden waarvan salicine de belangrijkste component is. De eigenschappen kunnen vergeleken worden met die van Salix alba(schietwilg). Tevens heeft de ratelpopulier etherische olie en flavonoïden als inhoudsstof. Populus tremula zorgt voor een goede vochthuishouding, is goed voor de gewrichten en de prostaat.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 2 tot 4 tabletten.

Waarschuwing
Invloed op geneesmiddelen en gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.


Ingredienten

Samenstelling per 100 mg tabletten:
Serenoa repens (Sabal serrulata)     36,8 mg
Rhododendron ferrugineum     3,3 mg
Chimaphila umbellata     3,3 mg
Piper cubeba     3,3 mg
Populus tremuloïdes     3,3 mg

Ingredienten:
lactose, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Sabal Serrulata Complex Tabletten 135TB?

Meer uit ons assortiment