DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Kiki Assink: ‘Hi Renée, ik heb periodes dat mijn haar dun en futloos aanvoelt. Bijvoorbeeld bij hormonale schommelingen. Weet jij iets om me te helpen?’

Renée:‘Er zijn periodes dat uw haar dun aanvoelt en extra bouwstoffen kan gebruiken. Mijn tip: Priorin capsules. Deze capsules zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden. De capsules van Priorin bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt uw haar sterk. Uw haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid.”

Wanneer kan haar extra voedingsstoffen gebruiken?

Gemiddeld zitten er op ons hoofd ongeveer 100.000 haren. Dagelijks verliest een mens 50 tot 100 haren. Dat is een normaal proces. Het zijn haren die hun levensduur erop hebben zitten en die plaats moeten maken voor nieuw haar.

Onder bepaalde omstandigheden kan de haarwortel extra voeding nodig hebben:

• Wisseling van seizoenen

• Drukte en stresssituaties

• Onvolledig voedingspatroon

• Het volgen van een dieet

• Herstel na ziekte

• Na gebruik van bepaalde geneesmiddelen

• Zwangerschap

• Overgang

Priorin: Voor sterk, vol en gezond haar

Alles begint bij: de haarwortel. De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel. Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar. De gezonde haarwortel is stevig verankerd in de hoofdhuid. Door drukte en stresssituaties, door een onvolledig voedingspatroon of het volgen van een dieet, bij wisseling van seizoenen, door gebruik van bepaalde geneesmiddelen, bij herstel na ziekte, na de zwangerschap of tijdens de overgang, kan de haarwortel extra voeding gebruiken om het natuurlijke groeiproces van het haar te ondersteunen. Wist u dat ongeveer een derde van alle vrouwen tijdens haar leven hier wel eens mee te maken krijgen?

Gezonde haar is stevig verankerd

Priorin is een voedingssupplement en bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine. Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt uw haar sterk. Uw haar voelt sterk, vol en gezond aan. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid. Zorg goed voor uw haar en ondersteun uw haargroei met de verbeterde formule van Priorin.

Priorin is voor het eerst gelanceerd in Zwitserland in 1959. Sinds de introductie wordt voortdurend gezocht naar ingrediënten en methodes om een sterke en gezonde haargroei maximaal te ondersteunen. Vernieuwde Priorin bevat biotine: een natuurlijke bouwstof die uw haar ondersteunt waardoor het haar sterk, vol en gezond aanvoelt.

Bestel hier Priorin.

Heeft u ook een vraag voor Renee? Laat het ons hier weten! 

*Priorin met biotine ondersteunt gezonde haargroei. Lees voor gebruik de verpakking.