Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Zechsal Magnesium Olie 500ML
Zechsal Magnesium Olie 500ML

Zechsal Magnesium Olie 500ML

Korting 14%
Adviesprijs 28,99 24,99
  • Merk: Zechsal
  • Inhoud: 500ML
  • EAN: 8718657170008
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

×

of

Productbeschrijving

Helpt uw vermoeide spieren te ontspannen en brengt verlichting voor uw pijnlijke gewrichten

Algemeen
Zechsal Magnesium Olie helpt uw vermoeide spieren te ontspannen en brengt verlichting voor uw pijnlijke gewrichten. Een goed magnesiumgehalte is de basis voor een goede gezondheid. Magnesiumolie kan direct op de huid worden aangebracht en herstelt het magnesiumgehalte daar waar het nodig is. Zechsal magnesiumolie werkt snel, doordat de magnesiumolie direct door de huid wordt opgenomen. Zechsal magnesiumolie wordt gewonnen uit de zuiverste bron ter wereld.

Magnesiumolie kan dit tekort snel verhelpen. De toediening van magnesium via de huid, met magnesiumolie, is dan ook de beste manier om het tekort effectief tegen te gaan. De zuivere en hoog geconcentreerde Zechsal magnesiumolie dringt direct door in de cellen en kan daar meteen zijn heilzame werk doen.

Dit product kan gebruikt worden om uw sprayflacon na te vullen.

Hoe te gebruiken?
Gebruik dagelijks 15 tot 20 sprays (ca. 200 mg, de helft van de dagelijkse behoefte). Laat het minimaal 10 minuten inwerken. Daarna afspoelen indien gewenst. Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn normaal en duiden erop dat het magnesium wordt opgenomen. Uw huid wordt aangenaam soepel en u kunt nagenieten van de totale ontspanning.

Waarschuwingen
Bij kamertemperatuur bewaren om kristallen in de vloeistof te voorkomen! Vermijd contact met uw ogen of open wondjes, dit kan een bijtend gevoel geven. Als de olie direct in contact komt met uw kleding of beddegoed kan dit vlekken veroorzaken. Laat het dus altijd even intrekken voor u in bed stapt of kleding aan doet. Bij gebruik voor het slapen gaan kunt u het beste een oud shirt aan doen of sokken gebruiken als u het op uw voeten hebt gesmeerd.
Ingrediënten

31% magnesiumchloride, aqua.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist