Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Gezichtsverzorging>Acné verzorging>Acné face wash

Zarqa Kuur Bij Puistjes En Meeeters 4ST

Kuur bij puistjes en meeeters

35,00

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:
  • Merk:  Zarqa 
  • Inhoud: 4ST
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
Zarqa Kuur Bij Puistjes En Meeeters is een uniek stappenplan om de huid met puistjes en meeëters optimaal te reinigen en te verzorgen.

Stap 1: - Reinigen:
's Avonds: Was de handen met Zarqa Pure Skin Cleansing Wash. Doe een beetje in de handen en laat het met water schuimen. Het schuim goed in de huid masseren en afspoelen met schoon water. U kunt de huid ook effectief reinigen met een wattenschijfje doordrenkt met Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic voor de onzuivere huid. Naspoelen met water is niet nodig.
Stap 2: - Behandelen:
Stip vervolgens de puistjes aan met Zarqa Pure Skin Treatment, gebruik hierbij voor de hygiene een wattenstaafje (plekjes worden wit).
Stap 3: - Verzorgen:
’s Morgens de huid weer reinigen met één van de Zarqa reinigingsproducten. Daarna Zarqa Pure Skin Cream voor de onzuivere huid aanbrengen. Het beschermt de huid tegen vuil, waardoor mee-eters geen kans krijgen. Vervolg daarna dagelijks de behandeling met de Zarqa Pure Skin Cream in combinatie met Zarqa Pure Skin Treatment, Zarqa Pure Skin Cleansing Wash en Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic voor de onzuivere huid. Bij het volgen van deze therapie is het zeer belangrijk om de gebruiksaanwijzing goed te volgen. Het niet op de juiste manier toepassen leidt tot teleurstelling en geeft niet het gewenste resultaat. Zarqa heeft 2 reinigende producten die elk hun eigen werking hebben. Afhankelijk van wat men prettig vindt of hoe gevoelig de huid is, kan men één van deze twee producten gebruiken.

Inhoud:
- Zarqa Pure Skin Cleansing Wash
- Zarqa Pure Skin Cream
- Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic
- Zarqa Pure Skin Treatment

Heeft u een vraag over Zarqa Kuur Bij Puistjes En Meeeters 4ST?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 31