Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9367.644 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Eten & drinken>Thee>Groene thee

Yogi Thee Green Balance Voordeelverpakking 6X17ST

Een heerlijke manier om elke dag te genieten

Korting 20%
20,28 16,22
  • Merk:  Yogi
  • Inhoud: 6X17ST
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Yogi Thee Green Balance is een combinatie van de heerlijke geur en smaak van biologische groene thee met kombucha. Groene thee wordt al honderden jaren gewaardeerd, niet alleen om haar smaak maar ook omdat ze helpt lichaam en geest in balans te houden. Onze kombucha wordt gewonnen uit een uniek kruidenmengsel en bereid zonder zwarte thee en witte suiker. De kombuchacultuur brengt het beste in deze kruiden naar boven, met als resultaat een uniek, waardevol elixer. Yogi Groene Thee Balans is een heerlijke manier om elke dag te genieten van de effectieve combinatie van kombuchacultuur en groene thee.

Deze voordeelverpakking bevat 6x de Yogi Thee Green Balance á 17 zakjes

Hoe te gebruiken?
Voor een perfect kopje thee: breng 300ml vers water aan de kook en laat het vervolgens afkoelen tot 80 graden. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Schenk het water op een theezakje en laat het vervolgens nog 2 a 3 minuten trekken.

Ingredienten

Groene thee*, gewone vlier bloemen*, citroengras*, pepermunt*, natuurlijk aroma*, gedroogde kombucha drank*, citroenverbena*.

* Gecertificeerd organisch gegroeide ingrediënten.

Etiket

Ingredienten:
Groene thee* (70%), gewone vlier bloemen*, citroengras* (8%), pepermunt* (4%), natuurlijk aroma, gedroogde kombucha drank*, citroenverbena*. =*gecontroleerd biologische teelt

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Yogi Thee Green Balance Voordeelverpakking 6X17ST?

Meer uit ons assortiment