Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Geneesmiddelen voor het haar>Hoofdluis lotion

XTLuis Lotion 100ML

Chemischvrije manier van parasietenbestrijding

12,75
  • Merk:  XTLuis 
  • Inhoud: 100ML
  • EAN: 8717154531435
  • Op voorraad:  30  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
XTLuis is een nieuwe en chemischvrije manier van parasietenbestrijding. De luis wordt niet op een chemische wijze met gedood, maar door middel van een voor de mens zeer veilige stof.

XTLuis is een heldere vloeistof die bestaat uit Cyclometicon en 4% Dimeticon. De Cyclometicon verdampt na het aanbrengen en laat het actieve bestanddeel Dimeticon achter. Deze stof laat een film achter om de luis, waardoor de luis niet meer kan ademen en sterft. Residentie is dus niet mogelijk. Uit een Engels klinisch onderzoek is gebleken dat Dimeticon lotion luizen én hun eitjes doodt en besmettingen effectief bestrijdt. Dimeticon is géén pesticide. XTLuis is geurloos en houdt het haar in goede conditie.

Hoe te gebruiken?
1. Sprenkel de lotion op de behaarde huid en wrijf zachtjes totdat haar en huid goed nat zijn. Wrijf bij parasieten vooral ook goed achter de oorschelpen en in de nek. Was na aanbrengen uw handen
2. Laat het haar daarna op natuurlijke wijze drogenLaat de lotion gedurende 8 uur in het haar zitten of laat het de hele nacht inwerken. Was het haar daarna met gewone shampoo. Kam het haar met een luizenkam als het nog nat is.

Waarschuwingen
U kunt dit middel veilig gebruiken. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en door vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Werkzame stofDimeticon
Sterkte0.04
Vormlotion
LeeftijdVanaf 6 mnd
Indicatiehoofdluis
Contra Indicatiezwangerschap, borstvoeding
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over XTLuis Lotion 100ML?

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 2