Bestel nu
0
€ 0,00

Gratis online spreekuur bij DeOnlineDrogist.nl
Kijk waar en wanneer het u uitkomt!


Donderdag 18 april 2019 heeft het online spreekuur van Dr. Erik Boss plaatsgevonden in de vorm van een webinar. Dr. Erik Boss is gynaecoloog en ziet veel vrouwen met klachten die te wijten zijn aan vaginale droogte. Het valt hem op dat vrouwen met alle soorten vaginale ongemakken hier vaak heel lang mee rondlopen en het lastig vinden om hulp te zoeken. Dit webinar was een mooie gelegenheid om deelnemers extra informatie te geven over het onderwerp en hen de mogelijkheid te geven om vragen te stellen aan een gespecialiseerde dokter. Zoals voor veel klachten geldt dat ergens over durven spreken vaak al een eerste goede stap is om er iets aan te kunnen doen.

Deelnemers hebben via een presentatie van Dr. Erik Boss alle belangrijke informatie ontvangen over vaginale droogheid (vagina atrofie). Hij vertelde bijvoorbeeld hoe het ontstaat, welke klachten het kan geven, wat u er zelf aan kunt doen en wat DeOnlineDrogist.nl en de dokter voor u kunnen betekenen. Dr. Erik Boss raden onder andere de producten van Cydonia aan als men op zoek is naar natuurlijke producten tegen vaginale droogheid.

Na de presentatie van Dr. Erik Boss was er gelegenheid om hem persoonlijk vragen te stellen via een privé chat. Een aantal reacties die achteraf werden gegeven door de deelnemers waren: ‘informatief’ , ‘prettig en duidelijk’ en ‘bedankt voor de nuttige informatie’.
Het volgen van een webinar bij DeOnlineDrogist.nl

DeOnlineDrogist.nl biedt gedurende het jaar verschillende exclusieve webinars aan. Met een webinar kunnen we interessante kennis en informatie overdragen waarbij deelnemers vanaf hun eigen plek meedoen. Daarnaast zal er altijd de gelegenheid zijn om uw vragen te stellen aan de deskundige van een bepaald onderwerp.

Deze webinars zijn enkel beschikbaar na aanmelding. Door u aan te melden ontvangt u namelijk een link naar het live webinar. Kunt u niet kijken en wilt u het webinar graag terugzien? Wanneer u zich heeft aangemeld, krijgt u een dag na het live webinar een link naar de opname van het webinar. Meld u dus sowieso aan! Het is dan alleen niet meer mogelijk om uw vragen te stellen.

Een deelname aan een webinar bij DeOnlineDrogist.nl heeft een anonieme setting. U kunt enkel de presentator zien en horen. U kunt via de chat al uw vragen stellen aan de deskundige. Zowel de presentator als de andere kijkers kunnen u niet zien of horen. U kijkt een webinar bij DeOnlineDrogist.nl dus volledig privé en op een moment dat het u uitkomt.

Overweegt u om uw aan te melden voor één van onze webinars? Vele gingen u al voor: ‘’Heel inspirerend en voor herhaling vatbaar’’, ‘’Duidelijk, leerzaam en interessant!’’ en “heerlijk vanaf de bank thuis luisteren naar iemand die er echt verstand van heeft”.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!