Gebruikt u weleens producten van Gehwol of Wartner en bent u fan? Bij DeOnlineDrogist.nl maakt u nu kans op het winnen van een jaar lang Gehwol of Wartner producten. Het enige wat u hoeft te doen is een review schrijven over uw favoriete Gehwol of Wartner product*. Klik hieronder op uw favoriete product, schrijf een review, laat uw e-mailadres achter en maak automatisch kans!

*Bij deelname gaat u akkoord met onze voorwaarden

Gehwol voetcrème extraGehwol beenbalsemGehwol lipidro crèmeGehwol eeltcrèmeGehwol klovenzalfGehwol Balsem normale huidGehwol balsem droge huidGehwol voetfrisbalsemGehwol soft en careGehwol voetcrèmeGehwol voetbadGehwol voetdeodorantGehwol voetpoeder

Wartner kalknagelpenWartner kalknagelkwastjeWartner wrattenpleistersWartner 4 in 1 kalknagelpenWartner wrattenverwijderaar

Bij deelname aan de Gehwol en Wartner Winactie, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • De deelnemer is 16 jaar of ouder of heeft toestemming van een ouder.
  • Aan deze winactie kan deelgenomen worden door middel van het achterlaten van een compleet review over één van de Wartner of Gehwol producten via een van de bovenstaande linkjes.
  • Bij het schrijven van uw review deelt u uw e-mailadres met DeOnlineDrogist.nl
  • Deelname is mogelijk van 29 juni 2020 tot en met 12 juli 2020. Na deze datum worden de winnaars uitgekozen en op de hoogte gebracht via het e-mailadres waarmee de review van het product is achtergelaten.
  • Deelname aan deze winactie geeft u 1 keer kans op het winnen van één van de prijspakketten van Gehwol of Wartner. U kunt reviews achterlaten bij alle producten, dit vergroot echter uw kans op het winnen van een prijzenpakket niet.
  • Bij vragen of klachten kunt u contact opnemen met de klantenservice van DeOnlineDrogist.nl.

Deze winactie wordt u aangeboden door:
Pharmacie & welzijn BV - De Online Drogist
Radarweg 503
1043 NZ Amsterdam