Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
shopping-awards-persoonlijke-verzorging-2022
DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
0
€ 0,00

Warmteknuffels

Bekijk alle warmteknuffels (magnetronknuffels) bij De Online Drogist, het zachte en aaibare alternatief voor de warmwaterkruik!
Geen resultaten gevonden

Wat zijn warmteknuffels?

Een warmteknuffel is – en de naam zegt het al – een knuffel die warmte geeft. Het heeft eigenlijk dezelfde functie als een warmwaterkruik, alleen ziet deze er heel anders uit. Het is namelijk een echte knuffel, gevuld met granen die u makkelijk kunt opwarmen in een magnetron. Heel leuk voor jong én oud! 

Nog meer verschillen tussen een warmteknuffel en een warmwaterkruik?

Yes. Waar u de warmwaterkruik met warm water moet vullen, is dat bij de warmteknuffel heel anders. De warmteknuffel bestaat niet uit water, maar enkel uit granen. Daarom kunt u deze makkelijk in de magnetron leggen en opwarmen. Zo kan de warmteknuffel dus geen water lekken en hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Dat geeft wel een veilig gevoel!

Waarom een warmteknuffel?

Met behulp van deze knuffels kunnen baby’s (maar ook kinderen en volwassenen) zich een beetje opwarmen als zij het bijvoorbeeld koud hebben. Een warmteknuffel kan dan – na opwarmen – voor ruim 1,5 uur warmte afgeven. Heeft u of uw kindje het juist heel warm? Dan is de knuffel ook heel makkelijk koud te krijgen. Dit is bijvoorbeeld een goed idee als uw kindje een heet hoofdje heeft vanwege de koorts. Hoe dat werkt? U legt de warmteknuffel, gegoten in een plastic zakje, voor drie uurtjes in de vriezer en hierna is de warmteknuffel veranderd in een koudeknuffel. Heel multifunctioneel!

Is een warmteknuffel hetzelfde als een magnetronknuffel?

Ja. Een warmteknuffel is namelijk op te warmen in de magnetron. Bij veel warmteknuffels verwarmt u de knuffel in een magnetron voor ongeveer anderhalve minuut. Daarna is deze ‘moderne kruik’ anderhalf uur lang warm.

De ideale babyverzorging

Uw baby verdient natuurlijk de beste verzorging. Een warmteknuffel is daarom ook onmisbaar. Naast het feit dat u de knuffel makkelijk kunt opwarmen in de magnetron, of af kunt laten koelen in de vriezer, is het ook een knuffel die lekker ruikt. Bij veel knuffels zit namelijk een heerlijke geur, zoals het zachte lavendel. Baby’s zijn daar gek op. Daarbij bieden knuffels troost. En daarom is het helemaal slim om twee in een te hebben: een leuke knuffel die u multifunctioneel kunt gebruiken.

Veilige versie van de warmwaterkruik

Heeft uw kindje het koud? Dan is deze vervanger van de warmwaterkruik een slimme optie. Hiermee krijgt de baby het snel weer wat warmer. En u hoeft geen water toe te voegen!

Koud gebruik

Heeft u of uw kindje het juist heel warm? Dan kan de warmteknuffel ook fungeren als een kou-brenger. U legt de knuffel eerst – in een plastic zak – een aantal uur in de vriezer en vervolgens kan het een ideale koude toevoeging zijn voor het hete hoofdje van uw kind. Ideaal te gebruiken bij koorts.  

De warmteknuffels Warmies

Warmteknuffels zijn er in vele soorten en maten. Een bekend merk? Dat is Warmies. Zij hebben heel veel soorten knuffels die heel populair zijn. Veel van deze knuffels zijn gevuld met granen en buiten dat zien ze er ook heel leuk uit!

Warmteknuffel: welke dieren zijn er?

Een warmwaterkruik kan een beetje eng zijn voor een baby of een klein kind. Een variant in de vorm van een knuffel daarentegen, zorgt voor minder weerstand. Warmies, en andere merken, hebben veel van dit soort knuffels. En die zijn in de vorm van een diertje. Welke dieren dit zoal zijn? Dat kan echt alles zijn. Hier komen wat voorbeelden: een schaap, vos, beer, rog, hond, kip, zeehond, pony, eenhoorn, haai, dinosaurus, luiaard, pinguïn, konijn, lama, giraffe, kangoeroe, otter, stokstaartje, chimpansee, kikker, ezel, varken, leeuw en dan hebben we nog niet eens alles gehad. Grote kans dat het lievelingsdiertje van uw kind erbij zit in dit grote lijstje, nietwaar?

Warmteknuffel mét of zonder geur?

Veel knuffels hebben een fijn geurtje. Dit kan bijvoorbeeld lavendel zijn. Zulke geuren zorgen voor extra ontspanning. Warmteknuffels hebben veelal een fijne aroma en zijn daarom extra fijn om dicht bij u te hebben.

Waar bestelt u een warmteknuffel?

U bestelt warmteknuffels heel eenvoudig bij De Online Drogist. Als u de knuffel voor 21.30 uur koopt, heeft u ‘m de volgende dag in huis.