Bestel nu
0
€ 0,00
Wapiti Darmfunctie Complex Dragees 60ST
Wapiti Darmfunctie Complex Dragees 60ST
Wapiti Darmfunctie Complex Dragees 60ST 0

Wapiti Darmfunctie Complex Dragees 60ST

Korting 20%
11,45 9,16

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Merk: Wapiti
  • Inhoud: 60ST
  • EAN: 8711757043012

×

Productbeschrijving

Bevordert een natuurlijke stoelgang

Algemeen
Wapiti Darmfunctie Complex Dragees stimuleert een goede darmwerking en bevordert de inwendige reiniging door de bijzondere samenstelling van natuurlijke kruidenextracten. Voor een gezonde stoelgang is het belangrijk gezond, regelmatig en vezelrijk te eten. Een gezonde leefstijl en bewegen bevorderen daarnaast ook een gezonde spijsvertering en goedwerkende darmperistaltiek, voor een goede darmpassage en regelmatige stoelgang. Ter ondersteuning kan het nodig zijn een natuurlijk hulpmiddel te nemen en Wapiti Darmfunctie Complex is samengesteld uit natuurlijke kruidenextracten en draagt bij aan een gezonde darmfunctie. De dragees zijn tevens glutenvrij.

Dosering
Naar behoefte 1 - 2 dragees voor het slapen met lauw water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij aandoeningen aan de darmen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg een deskundige voor gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Droog, afgesloten en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten

Samenstelling per dragee

Senna-extract met 18% sennosiden

100 mg

Zilverschoon extract

40 mg

Berkeblad extract

40 mg

Vuilboom extract

30 mg

Rabarberwortel extract

25 mg

Kummelolie

0.5 mg

Ingrediënten
saccharose, senna-extract, talk, calciumcarbonaat, zilverschoon-extract, berkenblad-extract, vuilboom-extract, rabarberwortel-extract, cellulosepoeder natrium, lactose, arabische gom, siliciumdioxide, titaniumdioxide, schellak, magnesiumstearaat, tragantgom, kummelolie, ijzeroxide geel, kopercomplex van chlorophyl, bijenwas, carnaubawas.


Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Bij de ingrdienten staat rundergal is dat dierlijk of is het ook een soort kruid?
Rundergal is zeker dierlijk. Het wordt vaak gebruikt vanwege de aanwezigheid van Cholinezuur in dit gal. Choline zuur is een zogenaamde zoetstof: E1000 en wordt vaak gebruikt als emulgator.
Mag ik dit product eens per week gebruiken tijdens mijn zwangerschap?
Wegens de aanwezigheid van Senna in dit product is het verstandig om eerst uw behandelend arts te raadplegen voor gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Senna kan namelijk o.a. buikkrampen als bijwerking geven.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist