9369.017 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Homeopathische middelen>Celzouten>6 kalium sulfuricum

Vsm Schussler Celzout No.6 Kalium Sulfuricum D6 Tabletten 200TB

Schusslerzout no.6

9,20
  • Op voorraad:  33  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vsm Schussler Celzout No.6 Kalium Sulfuricum D6 is een homeopathisch geneesmiddel.

Door een wetswijziging mag op de verpakking van Homeopathische geneesmiddelen sinds 1 september niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u vragen heeft over het gebruik van, of welk homeopathisch geneesmiddel het beste voor u geschikt is, kunt u uw vraag stellen aan onze gediplomeerde drogisten van de klantenservice.

Dosering
Volwassen en kinderen vanaf 12 jaar:
Bij de eerste verschijnselen elk uur 1 tablet innemen. Als de klachten verminderen 2 maal daags 1 tablet innemen. Gebruik maximaal 6 tabletten per dag.

Kinderen van 6 tot 12 jaar:
Bij de eerste verschijnselen elk uur 1 tablet innemen. Als de klachten verminderen 2 maal daags 1 tablet innemen. Gebruik maximaal 6 tabletten per dag.

De tabletten bij voorkeur een kwartier vóór of na de maaltijd innemen en in je mond laten smelten. Ze worden dan via het speeksel direct in het bloed opgenomen, wat de werking bevordert.

Ingredienten

Per tablet (250 mg): 232 mg Kalium sulfuricum D6.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [VSM_algemene_bijsluiter_schussler_zout.pdf]
Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik dit product het beste innemen?

U kunt het geneesmiddel het beste in een ‘schone' mond innemen. Dus als het mondslijmvlies niet bezig is andere stoffen, b.v. uit voedsel, op te nemen. Want een homeopathisch geneesmiddel werkt het beste als het door het mondslijmvlies wordt opgenomen. Let op: dit betekent dat u ook rekening moet houden met drinken, tandenpoetsen of kauwgum, wat ook allemaal inwerkt op uw mondslijmvlies. Om te onthouden dat u uw geneesmiddel moet innemen, kunt u het beste een vast tijdstip kiezen, bijvoorbeeld een half uur voor of na het eten.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vsm Schussler Celzout No.6 Kalium Sulfuricum D6 Tabletten 200TB?

Meer uit ons assortiment