Hoofdpagina>Homeopathische middelen>Homeopathisch geneesmiddel>Vsm

Vsm Kindigest 0-6 Tabletten 120TB

Homeopathisch geneesmiddel

8,49
  • Op voorraad:  23  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

 

Algemeen
Vsm Kindigest 0-6 is een homeopathisch geneesmiddel.

Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Hoe te gebruiken?

Kinderen van 0 tot 1 jaar: In acute gevallen elk uur 1 tablet innemen, maximaal 6 tabletten per dag. Daarna 4 maal daags 1 tablet. Kinderen van 1 tot 6 jaar: In acute gevallen elk uur 2 tabletten, maximaal 12 tabletten per dag. Daarna 4 maal daags 2 tabletten.

Kindigest tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond laten houden en dan laten doorslikken. Voor baby’s kun je de tabletten fijndrukken tussen twee schone lepeltjes.

 

Ingredienten

Per tablet (100 mg): Arsenicum album D6 20 mg, Croton tiglium D6 20 mg, Okoubaka aubrevillei D4 20 mg, Veratrum album D12 20 mg. Hulpstoffen: cellulose (E 460), magnesium stearaat (E 572) en talk (E 553b).

Vragen & Antwoorden
Wanneer kan ik dit product het beste innemen?
U kunt het geneesmiddel het beste in een ‘schone' mond innemen. Dus als het mondslijmvlies niet bezig is andere stoffen, b.v. uit voedsel, op te nemen. Want een homeopathisch geneesmiddel werkt het beste als het door het mondslijmvlies wordt opgenomen. Let op: dit betekent dat u ook rekening moet houden met drinken, tandenpoetsen of kauwgum, wat ook allemaal inwerkt op uw mondslijmvlies. Om te onthouden dat u uw geneesmiddel moet innemen, kunt u het beste een vast tijdstip kiezen, bijvoorbeeld een half uur voor of na het eten.
Wat is het verschil tussen druppels, tabletten en granules?

Ze hebben allemaal dezelfde werking. Soms bestaat een homeopathisch geneesmiddel maar in één vorm en soms kunt u zelf kiezen. De druppels worden meestal gemaakt met alcohol (dit geldt niet voor kindergeneesmiddelen), de tabletten met lactose en magnesiumstearaat en de granules met saccharose en melksuiker (lactose).

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Andere artikelen uit deze categorie:

Artiken 1-4van 100